Jutta Koivulasta Suomen Ratsastajainliiton urheilujohtaja - Hevoset - Maaseudun Tulevaisuus
Hevoset

Jutta Koivulasta Suomen Ratsastajainliiton urheilujohtaja

Koivula aloittaa tehtävässä virallisesti huhtikuun alussa.
Anu Leppänen
Koivula siirtyy urheilujohtajaksi Ratsastajainliiton Hippos-lehden päätoimittajan tehtävästä.

Jutta Koivula on valittu Suomen Ratsastajainliiton uudeksi urheilujohtajaksi. Koivula aloittaa tehtävässä virallisesti huhtikuun alussa, mutta käytännön perehtyminen käynnistyy välittömästi.

Koivula siirtyy urheilujohtajaksi Ratsastajainliiton Hippos-lehden päätoimittajan tehtävästä. Samaan aikaan hän on toiminut liitossa vuosia kenttäratsastuksen lajivastaavana.

"Olen iloinen, että Jutta oli käytettävissä tehtävään. Hänessä yhdistyy syvä asiantuntemus intoon kehittää uutta. Meillä oli useita vahvoja hakijoita, mutta valinta painottui Jutan pitkään ja monipuoliseen kokemukseen, laajaan osaamiseen ja mittaviin verkostoihin sekä kansallisesti että kansainvälisesti", Ratsastajainliiton toiminnanjohtaja Jukka Koivisto toteaa tiedotteessa.

Nykyinen urheilujohtaja Aki Ylänne jää eläkkeelle täyspäiväisestä työstä maaliskuun lopussa, mutta hän on käytettävissä asiantuntijana liiton toimeksiantoihin ainakin vuoden loppuun.

Lue lisää

Ratsastajainliiton urheilujohtaja: "Omaa hevosta minulla ei ole koskaan ollut"

Vierasblogi: Aikaa ja tilaa unelmille

Jukka Koivisto valittiin yksimielisesti Suomen Ratsastajainliiton toiminnanjohtajaksi

Ratsastajaliitto kertoo lisätietoa koulutytön kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta: Poni pelästyi ja potkaisi kuolettavasti