Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Päivän ravit: Seinäjoen maanantai-illassa nähdään Kriterium-hevosia - Skellefteåssa starttaa runsaasti suomalaishevosia

Derbynkin jälkeen on elämää. Uusi raviviikko polkaistaan käyntiin Lakeuksilta.
Ava Di Alessia saapuu Seinäjoelle neljän voiton putkessa. Tuoreimmassa startissaan kolmevuotislupaus ravasi Tammakriteriumin sankariksi Teivossa.
Ava Di Alessia saapuu Seinäjoelle neljän voiton putkessa. Tuoreimmassa startissaan kolmevuotislupaus ravasi Tammakriteriumin sankariksi Teivossa.  Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Nelivuotisikäluokan parhaat ratkottiin lauantaina Vermossa, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että ravivuosi olisi ohitse. Muun muassa kolmevuotiaiden lämminveristen parhaat palat ovat vielä jäljellä ja ravivuosikin on vielä pahasti kesken. Raviviikko 36 käynnistyy nimenomaan kolmevuotiaiden lämminveristen hienoilla lähdöillä.

Kolmevuotiaat ikäluokkamenijät viimeistelevät itsensä 20. syyskuuta Teivossa ajettaviin Kriterium-karsintoihin. Seinäjoella ajetaan kaksi Kasvattajakruunu-alkuerää. Tammojen alkuerässä tuikkii suurena suosikkina Hannu-Pekka Korven valmentama Ava Di Alessia. Tammahambon ja -kriteriumin voittanut hevonen saa vastaansa kyseisten lähtöjen kakkosen Carla Combon.

Oriiden ja ruunien alkuerässä kohtaavat muun muassa tuore Oulu Express -kakkonen Phantom Opera, hienosti aloittanut Cupido Combo sekä huipputamma Venicen varsa Massimo Hoist.

Seinäjoen ravit alkavat kello 18. Toto5-peli starttaa lähdöstä neljä kello 19.10.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ruotsin ykkösravit ravataan Skellefteåssa. Kierroksella nähdään myös suomalaishevosia. Avauskohteessa starttaavat Antti Ala-Rantalan tallin kaksikko Very Gone Face ja Earl Grey D.K, Jutta Ojalan valmentama Great Father ja Petri Salmelan tallin B.W.L.Ruthless.

Toinen Toto64-kohde on montélähtö, missä nähdään Maria Kurttilan ratsastama ja valmentama Anaheim Kemp. Hänen tallistaan on startissa myös Club Nord Pro neljännessä Toto64-kohteessa.

Päätöskohteena ravattavassa kylmäverilähdössä juoksee Ala-Rantalan tallista Borkeld ja Stjerne Tore.

Skellefteån Toto64-kierros alkaa kello 20.30.