Hevoset

Erikoispainos jaossa Joensuun raveissa: TalkKari ylsi MT:n kanteen

Hevoset 18.03.2017

Ensi viikolla 60 vuotta täyttävä Kari Lähdekorpi sai oman etusivun.


Jarkko Sirkiä
Tältä näyttää TalkKari-painoksen etusivu. Kuvan ensi viikon syntymäpäiväsankarista otti Ravinetin Vile Toivonen MT:lle Teivon Kriterium-raveista lokakuun alussa. Teivon ravilähetys oli ensimmäinen, joka ilmestyi MT:n verkkosivulla.

Joensuun T65-raveissa on lauantaina jaossa erityispainos, jossa Maaseudun Tulevaisuus onnittelee ravikansan suosikkia omalla etusivulla.

Perjantain MT on saanut erikoisetusivun Kari Lähdekorven lähestyvän 60-vuotisjuhlan kunniaksi. "Kari tunnetusti ihminen, joka ei ota vastaan juhlintaa eikä lahjoja. Siksi päätimme huomioida hänet tällä tavalla", toteaa MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen raviohjelman yhteistyökumppanista.

Lähdekorpi viettää syntymäpäiväänsä matkoilla läheistensä kanssa.

Tuhannen kappaleen erityispainos on ilmaiseksi jaossa ainoastaan raveissa. Sen koko sisältö on sama kuin perjantaina ilmestynyt lehti.

TalkKaria tehdään taas Joensuun raveista lauantaina. Koska pirkanmaalla asuvien Kari Lähdekorven ja Jukka Heiskalan matka on pitkä ja he käyvät reitin varrella myös kuvaamassa yhden tulevan ohjelman materiaalit, tämän viikonlopun lähetys valmistuu sunnuntaina hieman normaalia myöhemmin. Se ladataan MT:n sivulle viimeistään kello 15.

Lue Kari Lähdekorven haastattelu, jonka hän antoi MT:lle TalkKari-ohjelman alkaessa ilmestyessä MT:n verkkosivulla viime kesänä. Aiemmin Lähdekorpi ja Heiskala julkaisivat ohjelmaa itsenäisesti.

Viikottain pyörivän raviohjelman aiemmat lähetykset löytyvät MT:n hevosuutisista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit