Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Päivän ravit: MAS Champ jatkaa voittokulkuaan Käpylä GP:ssä

Keskiviikkona ravataan tuttuun tapaan maan pääradalla Vermossa. Ilta huipentuu korkean profiilin Käpylä Grand Prixiin.
MAS Champ voitti viime vuonna Suur-Hollolan. Sen jälkeen hevonen oli pitkään sivussa kaviourilta, mutta on tehnyt sitäkin voimakkaamman paluun takaisin. Ruuna saapuu neljän voiton putkessa Vermoon.
MAS Champ voitti viime vuonna Suur-Hollolan. Sen jälkeen hevonen oli pitkään sivussa kaviourilta, mutta on tehnyt sitäkin voimakkaamman paluun takaisin. Ruuna saapuu neljän voiton putkessa Vermoon. Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Ravi-ilta sisältää yhteensä kymmenen lähtöä. Ravien toinen lähtö on tasainen suomenhevostammojen lähtö, missä voittajalle on luvassa 3500 euroa.

Toto65-pelin avauskohde on puolestaan lämminveritammojen tasainen koitos. Tuo lähtö ajetaan lyhyenä ryhmäajona.

Toisessa kohteessa vermolaisten Rannan Pomo pyrkii jatkamaan voittoputkeaan. Tuon yrittävät katkaista Helmen Humu, Tulipiirto ja Villieläin.

Neljäs kohde on Tuplaa voittosumma -lähtö. Suosikki on ikävästä paikasta huolimatta Elina Laakkosen El Kazaam.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viides Toto65-kohde on toinen illan kohokohdista. Kylmäveristen Isokengässä kohtaavat Vixeli, Nyland, H.V. Tuuri ja Pauhis.

Toto65-kierros huipentuu lämminveristen perinteiseen Käpylä Grand Prixiin, missä voittajalle on tarjolla 10 000 euroa. Vuodesta 1969 ajettu kilpailu kisataan nykyään 2620 metrin perusmatkalla. Tänä vuonna 20 metrin takamatkalta tulevat kilpailun kuumat nimet. Hienon paluun parrasvaloihin tehnyt MAS Champ starttaa suosikkina. Sitä haastaa tiukimmin St Leger -voittaja Consalvo.

Vermon ravit alkavat kello 18. Toto65-peli starttaa kello 19.10.

Ruotsin Toto86-peli täydentää kolmen pääradan keskiviikon, kun pääpeli ratkaistaan Ruotsin pääradalla Solvallassa ja Norjan pääradalla Bjerkessä. Solvallassa riittää seurattavaa jo ennen Toto86-pelin starttia. Ravien viides lähtö on Kentucky Fibbers -lähtö, missä suosikkina starttaa Reijo Liljendahlin valmentama Admiral As.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Toto86-peli päättynee suomalaisvalmentajien matsiin, kun Petri Salmelan valmentama pelisuosikki Speed Matters saa vastaansa Roni Paldanin valmentaman Comancheksen.

Toto86-pelin jättöaika päättyy kello 21.30.