Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Päivän ravit: Chasing Highs palaa kultakantaan Killerillä

Tiistaina ei ravata normaaliin tapaan Teivossa vaan Jyväskylän Killerjärvellä. Ravi-ilta pitää sisällään kahdeksan lähtöä.
Chasing Highs on Toto5-pelin avauskohteen suosikki.
Chasing Highs on Toto5-pelin avauskohteen suosikki. Kuva: Terhi Piispa-Helisten

Toto5-peli alkaa lämminveristen ryhmäajolla, jotka ovat ansainneet urallaan enintään 28 000 euroa. Suosikki on Anne Takapuron valmentama Chasing Highs, jolla näkyy taulussa kolme hienoa voittoa. Viimeksi tamma lukeutui pelihevosiin viisivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu-finaalissa. Tuolloin suorituksen pilasi lähtölaukka. Nyt huippupaikalta viisivuotiaalla on hyvä mahdollisuus johtaa startista maaliin. Esa Holopainen jatkaa rattailla.

Toinen kohde on tasainen kylmäverilähtö aikatasoituksella. Toista kertaa Suomessa starttaava Tangen Svenn starttaa paalulta matkaan. Sen haastavat Siriliisi, I.P. Vapari, Tee Wee Paroni ja Virin Veijari.

Kolmas kohde on juniorilähtö enintään 25-vuotiaille ohjastajille. Tuukka Varis ohjastaa selvää ennakkosuosikkia. Takarivi on ainoastaan hidaste Wiliam Waylle.

Neljännessä kohteessa Enjoy’s Leon pyrkii hyödyntämään sisäradan lähtöpaikan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Päätöskohteessa vuoden voitokkaimpien lämminveristen kerhoon kuuluva Furiosa jahtaa jo kauden 14:ttä voittoaan. Tamma starttaa numerolla kaksi.

Jyväskylän ravit alkavat kello 18. Toto5-peli starttaa ravien neljännestä lähdöstä kello 19.10.

Ruotsin ykkösravit ajetaan Jägersrossa. Hanna Lähdekorvella on hyvät mahdollisuudet menestyä toisessa Toto64-kohteessa Västerbo Trumpin kanssa. Conrad Lugauer on hevosen valmentaja.

Toto64-peli starttaa kello 20.30.