Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Päivän ravit: Perttusen taukohevoset vahvoilla Vermossa

Keskiviikkona ravataan maan pääradalla Vermossa. Ruotsin puolella ravataan Xpress-muodossa.
Tapio Perttunen on avainroolissa illan Toto65-kierroksella. Stop The Press, Callela Alfa ja Unique Creation ovat kohdelähtöjensä suosikkeja.
Tapio Perttunen on avainroolissa illan Toto65-kierroksella. Stop The Press, Callela Alfa ja Unique Creation ovat kohdelähtöjensä suosikkeja. Kuva: Elina Paavola

Vermossa ravataan kymmenen lähdön Toto65-ravit. Toto65-kierros käynnistyy lämminveristen mailin ryhmäajolla enintään 65 000 euroa tienanneille. It’s Raining Men palasi voittojen tielle viimeksi Vermossa. Ruuna pyrkii keulataktiikalla samaan myös keskiviikkona. Tuon pyrkii estämään Making Match, Marcos Gallon ja O.P.Roc.

Toinen kohde on Salamakypärät-ohjastajalähtö. Suosikkina starttaa Jere Hurmeen ohjastama Quandary Tile. Kolmannessa kohteessa palaa tauolta Tapio Perttusen tallin tappioton Stop The Press. Neljäs kohde on lämminveristen Nuorten Sarja. Utamaro Kemp kohtaa Callela Alfan. Viidennessä kohteessa ravaavat kylmäveriset pitkällä 3100 metrin matkalla. Takamatkan Vilju on suosikki.

Päätöskohteessa lämminveriset ravaavat 3100 metrin matkalla. Tapio Perttusen valmentama Unique Creation on ennakkosuosikki tauosta huolimatta.

Vermon ravit alkavat kello 18. Toto65-peli alkaa ravien neljännestä lähdöstä kello 19.10.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ruotsissa ravataan Solvallassa ja Jägersrossa. Illan pääpeli on Toto86. Kierroksen pankki on avauskohteen tanskalainen Golden Stone. Päätöskohteen suosikki on Petri Salmelan tallin Henry Flyer Sisu.

Toto86-pelin jättöaika päättyy kello 21.30.