Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ravivihje: Boogie on pysäyttämätön Derbyssä

Vermon huippukierroksella varmat löytyvät päätöskohteista.
Kenneth Danielsen saattaa Derbyn finaalissa päästä tuulettamaan karsinnan tapaan.
Kenneth Danielsen saattaa Derbyn finaalissa päästä tuulettamaan karsinnan tapaan. Kuva: Ville Toivonen

Lauantaina jahdataan suurta suomalaista raviunelmaa ja 120 000 euron ensipalkintoa neljävuotiaiden lämminveristen merkittävimmässä lähdössä Derbyssä. Yhteen iskevät ikäluokan kuumimmat nimet Dusktodawn Boogie ja Shackhills Twister sekä haastaja EL Jetpack.

Alkuerien valovoimaisin voittaja oli vihjeen varmaksi nouseva Dusktodawn Boogie. Tamma haki tallikaveriltaan Speedy Norwegianilta keulapaikan ajoissa haltuunsa, ja loppu oli leikintekoa. Dusktodawn Boogien voittoaika jäi vain kymmenyksen ikäluokan tammojen Suomen ennätyksestä.

Pekka Korpi juhli viime vuonna Derby-voittoa Magical Princessin kanssa. Tänä vuonna hänen edustajansa on edellisen pikkusisko Magic Madonna, joka taipui karsinnassa keulasta kakkoseksi.

”Ei tamma ihan parhaimmillaan ollut. Siinä on muutama kova vastassa. Olen tyytyväinen, jos olemme viiden parhaan joukossa”, Pekka Korpi lausuu.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lauantain asialistalla ovat myös Suomen mestaruus ja Tähtisprintteri. SM-kisan selvä suosikki on sykähdyttävän paluun tehnyt Atupem. Antero Tupamäen tähteä voi kokeilla vaativasta lähtöradasta huolimatta varmanakin.

Korvella on viivalla peräti kolme edustajaa: hallitseva Suomen mestari American Hero, Hotshot Luca ja Run for Royalty. Parhaat saumat ovat viimeksi mainitulla, eikä Suur-Hollola- ja St Michel-sankaria kannata sivuuttaa peleistä.

”Run for Royaltyn pitäisi olla nyt parempi kuin viimeksi Tampereella. Se oli saanut olla helpommalla kesän kovien starttien jälkeen”, Korpi valaiseee.

Tähtisprintterissä luotetaan Parvelan Retuun kuin vuoristoradan turvakaareen. Hannu Torvinen ottanee alun maltilla, ja kun laukan kannalta kriittiset vaiheet on ohitettu, hän laskenee pedon irti. H.V. Tuuria ohjastavalla Iikka Nurmosella tuskin on mitään sitä vastaan, että Parvelan Retu ottaa vetotyöt hoitaakseen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viikon väistö

Toto75, lähtö 7: Sahara Flames oli loistava Derbyn alkuerässä. Tamma karkasi keulasta SE:tä hiponeella tuloksella omille teilleen. Nyt vastus on kuitenkin vissisti tiukempi.

Viikon varma

Toto75, lähtö 6: Parvelan Retu paahtanee ajoissa keulaan ja lopussa karkuun. Muistakin juoksuasemista voitto häämöttää.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Viikon yllättäjä

Toto75, lähtö 1: Quite a Lover on esittänyt kovaa kuntoa. Ruuna jämähti toissa kerralla pussiin. Yllättäjäehdokas kiri elokuun alussa Suurmestaruusajon karsinnassa viidennestä ulkoa vahvasti.

Toto75-vihjeet:

Lähtö 1: 8, 5, 3, 9, 13 (7,1)

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lähtö 2: 10, 3 (1,5)

Lähtö 3: 7, 5, 6, 10 (4,12)

Lähtö 4: 1, 4, 6, 7, 9 (2,10)

Lähtö 5: 1, 3, 2, 5, 12 (9,14)

Lähtö 6: 8 Parvelan Retu (1,2)

Lähtö 7: 3 Dusktodawn Boogie (2,4)

1 000 riviä x 0,05 euroa = 50 euroa

Voit kopioida vihjesysteemin Veikkauksen palveluun tästä