Hevoset

Ravitaloudessa syytä kääntää katse tulevaan – "Tarvitaan alueen toimijoita ja kaupunkeja mukaan pääomittamaan investointeja"

MMM teettää raviratojen valtiontuesta tänä vuonna ison arvioinnin, jonka tekee Luonnonvarakeskus. Arviointi tarvitaan valmistauduttaessa valtiontukien jatkokauteen.
Antti Savolainen
Raviradoilla tarvitaan yhtä aikaa tapahtumien kehittämistä ja investointeja vanhojen kiinteistöjen modernisoimiseen. Kentällä henki on yhteisöllinen, mutta MMM:ssäkin huomioidaan, että luottamusjohdolta sitä saisi löytyä enemmän.

Hevostalouden valtiontuet, joista suurimman osan muodostavat raviratojen toimintatuet sekä palkintotuet, ovat taitoskohdassa. Ensi vuonna Suomen pitää hakea hyväksyntä EU-komissiolta tukien jatkolle vuodesta 2022 eteenpäin.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kohtalokas aamu: Noin tuhannen hanhen parvi laskeutui menestyneen nuoren ravurin lähelle – hevonen löydettiin loukkaantuneena ja jouduttiin lopettamaan

Piia Heikkinen viihtyy Italiassa huippuhevosten hoitajana – Bleff Dipa toi toisen Derby-voiton

IS Ravit: Ravikuningas 2019 on kuollut

MT Ravit vieraili Rainer Björkrothin tallilla Kaustisella