Hevoset

Henri Ruoste on superhevosten ratsastaja ja metsästäjä: "Hyvällä kilpahevosella ei ole väriä, leimaa eikä sukua"

Henri Ruosteella on harvinainen ammatti: hän myy työkseen maailmanluokan kouluhevosia. Ruosteen parhaat ratsut ovat kuitenkin estesukuisia.
Markku Ulander / Lehtikuva
Kouluratsastaja Henri Ruoste ja tuolloin 13-vuotias Roble-ruuna voittivat HIHS:ssä kaksi vuotta sitten molemmat Grand Prix -luokat. Vaikka Ruosteella on ollut monia hevosia, niistä yksikään ei ole noussut ylitse muiden. "Ykköshevonen on se, joka on juuri sillä hetkellä. Joka kerta kun ne oppivat uusi asioita, tulee olo, että juuri tämä on paras."
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Hevoset erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja hevos- ja ravisisältöjä.
Tilaa MT Hevoset 4,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Hevoset, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja hevos- ja ravijuttuja.
Tilaa MT Hevoset
MT Hevoset
Lue lisää

Unelman kynnyksellä – kouluratsastaja Henri Ruoste toivoo ihmisten ja hevosten virusepidemioiden hellittävän ennen Tokion olympialaisia

Hevosopisto lisää yhteistyötä huippuratsastajien kanssa – Ruoste ja Jyläs lajiasiantuntijoiksi

Viisi urheilijaa Tokion olympialaisiin – kouluratsastaja Henri Ruosteen pitkäaikainen tavoite täyttyy

Ratsastusväki valitsi parhaat: Lilli Merinen on vuoden valmentaja ja Essi Horttanainen ratsastuksenopettaja, Ritva Lampinen palkittiin vuoden teosta

MT Hevoset