Hevosmaneesi muuttuu sirkusareenaksi – videolla sirkustaiteilija kertoo, mitkä ovat erikoisen esiintymispaikan haasteet - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Hevosmaneesi muuttuu sirkusareenaksi – videolla sirkustaiteilija kertoo, mitkä ovat erikoisen esiintymispaikan haasteet

Kyrön maneesi Orimattilassa tarjoaa tänä kesänä esiintymistilat sirkusryhmä Arctic ­Ensemblen esiintymispaikkana.
Carolina Husu
Kevään aikana sirkusammattilaisilla oli aikaa harjoitella itsekseen sekä suunnitella uudenlaisia esityksiä. Linnea Purontaus valmistautuu tuleviin esityksiin.

Koronakevät tyhjensi Arctic ­Ensemble -sirkusryhmän esiintymiskalenterin. Kevään aikana sirkustaiteilijat tekivät sitä, mihin poikkeusoloissa pystyivät.

"Osa on treenannut takapihalla ja tehnyt myös muita fyysisiä harjoitteluja sekä asioita, joita ei ole aiemmin ehtinyt tehdä. Myös taiteellinen työskentely on ollut mahdollista", ryhmän jäsen Minna Pulsa kertoo.

Sunnuntaina sirkusryhmä astuu katsojien eteen Kyrön hevosmaneesissa Orimattilassa.

Lue lisää:

Kuusi sirkustaiteilijaa kieppuu ja temppuilee hevosmaneesiin rakennetulla estradilla – "Rakastamme ilon tuomista katsojille"

Lue lisää

Kuusi sirkustaiteilijaa kieppuu ja temppuilee hevosmaneesiin rakennetulla estradilla – "Rakastamme ilon tuomista katsojille"

Markku Aulangon kellarissa piileskelee suomalaisen sirkuksen historia – 50 vuoden sirkusuraan mahtuu vertahyytävä kohtaaminen tiikerin kanssa

Sirkusmeno valtaa eduskunnan

Yli 200 esitystä metsuriksi pukeutuneena – akrobaatin puolen vuoden kesätyörupeama päättyi eilen