Ypäjän Hevosopistolla aukeaa MT:n ja Kantrin graafikko Stiina Hovin taidenäyttely - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Ypäjän Hevosopistolla aukeaa MT:n ja Kantrin graafikko Stiina Hovin taidenäyttely

Näyttelyn teemana ovat hevosen rooli ja symboliikka muuna kuin eläimenä.
Stiina Hovi
Stiina Hovin Tulikavio – Hevosen roolissa -näyttely avataan 17. elokuuta.

Ypäjän Hevosopistolla aukeaa 17. elokuuta MT:n ja Kantrin graafikkonakin tunnetun ja postimerkkien suunnittelusta moninkertaisesti palkitun Stiina Hovin hevosaiheinen taidenäyttely.

Tulikavio – Hevosen roolissa -näyttelyn teemana ovat hevosen rooli ja symboliikka muuna kuin eläimenä.

"Itse asiassa hevosen avulla voi kertoa paljon myös ihmisyydestä. Taiteessani hevonen on aina muutakin kuin kuva hevosesta. Olennaisena osana teoksiin kuuluvat myös runot, jotka avaavat taulujen syntyprosessia, hyvinkääläinen taiteilija Stiina Hovi kertoo Hevosopiston tiedotteessa.

Hovi iloitsee, että Hevosopisto kiinnostui yhteistyöstä hänen kanssaan: "Ypäjä on Suomen hevosalan mekka, jonka jokainen alaa vähänkin tunteva tietää. On upea tilaisuus päästä sinne esille, olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta."

Hevosopistolla järjestetään Suomenratsujen Kuninkaalliset syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Suomenratsujen koulumestaruuden voittaja saa itselleen Stiina Hovin taideteoksen.

"Nykyaikainen suomenhevonen on Urheilija isolla U:lla, ja on hienoa saada tehdä taulu rodun koulumestarille 2020", Hovi kommentoi.

Näyttely on avoinna Hevosopiston aukioloaikoina 17. elokuuta – 17. syyskuuta.

Lue lisää

Kesäkuussa myyntiin tulee postimerkeistään palkitun MT:n Stiina Hovin eläinaiheisia merkkejä – valikoimassa myös innovaatioita ja kukkia

Suomen nuorin kunnanjohtaja kyseenalaistaa, miksi valtion virastojen täytyy sijaita välttämättä Helsingissä, eikä esimerkiksi Ypäjällä

Vierasblogi: Aikaa ja tilaa unelmille

Ypäjän Hevosopiston yt:t päätökseen: Koko henkilökunta lomautetaan enintään 90 päiväksi