Ihmiset & kulttuuri

Oletko käynyt koronatestissä? – MT:n koronatestikysely kartoittaa lukijoiden testauskokemuksia

MT:n koronatestikysely kartoittaa lukijoiden kokemuksia koronatestissä käymisestä.
Petteri Kivimäki
Koronatestausta Jyväskylässä Kyllön terveyskeskuksen drive-in-testauspisteellä huhtikuussa.

Koronaviruksen testauskapasiteetti on nostettu Suomessa 26 000 näytteeseen päivässä, ja Suomessa on koko covid-19-pandemian aikana testattu lähes 1,8 miljoonaa näytettä.

Maaseudun Tulevaisuuden koronatestikysely selvittää, kuinka suuri osa lukijoista on käynyt koronatestissä ja millaisia kokemuksia heillä on testissä käymisestä.

Kyselyn vastauksia käytetään joulukuussa ilmestyvässä Viikonvaihde-liitteen jutussa, ja vastaustekstejä voidaan lainata jutussa.

Kyselyssä vastaajaa pyydetään jättämään toimitukselle sähköpostiosoitteensa, jotta häneen voidaan olla mahdollisesti myöhemmin yhteydessä. Sähköpostia ei julkaista jutussa, ja se jää vain toimituksen tietoon. Sähköpostia kysytään mahdollisen haastateltavan etsimiseksi joulukuussa julkaistavaan juttuun.

Kyselyn viimeinen vastauspäivä oli tiistai 24. marraskuuta 2020. Vastausaika kyselyyn on päättynyt

Lue lisää

Vapaavuori: "Tarvitsemme kunnon herätyksen" – pääkaupunkiseudun kirjastot ja liikuntapaikat menossa kiinni ja toinen aste etäopetukseen

Venäjällä jälleen yli 400 koronakuolemaa, Moskova peruu joulun ja uudenvuoden juhlat

Suomessa kaksi uutta koronakuolemaa

EU:n viljelijöille kahdeksan miljardia euroa elvytysrahoitusta seuraavalle kahdelle vuodelle – rahaa aletaan jakaa odotettua aiemmin