Ihmiset & kulttuuri

Tikku nokkaan ja muut unohtumattomat kansikuvat – äänestä suosikkisi Viikonvaiheen vuoden 2020 kansista

Viikonvaihteen kansikuvissa heiluteltiin heijastimia, vietettiin etäpääsiäistä ja tarkasteltiin monia muita poikkeusvuoden ilmiöitä.
Esiraati valitsi viime vuodelta kaksitoista Viikonvaihde-liitteen kantta, joista MT:n lukijat pääsevät nyt äänestämään oman suosikkinsa.

Maaseudun Tulevaisuuden Viikonvaihde-liitteessä näkyivät viime vuonna koronan mukanaan tuomat teemat, mutta lehdessä käsiteltiin myös lukuisia muitakin yhteiskunnallisesti tärkeitä ilmiöitä. Kansikuvamalleiksi pääsivät niin aikuiset, lapset, eläimet kuin iloisesti heiluvat heijastimetkin.

Tänäkin vuonna teillä lukijoilla on mahdollisuus valita suosikkinne Viikonvaihteen kansista. Esiraati valitsi vuoden 2020 kansista kaksitoista, joiden joukosta lukijat pääsevät äänestämään oman suosikkinsa.

Voit äänestää suosikkikanttasi oheisen kyselyn kautta.

Äänesi pääset antamaan myös postitse osoitteeseen Laura Kuivalahti / Maaseudun Tulevaisuus, PL 440, 00101 Helsinki. Merkkaa viestiin selkeästi suosikkikantesi numero.

Äänestysaika päättyy perjantaina 22. tammikuuta, jolloin postitse tulevien äänten on oltava perillä toimituksessa. Yleisön suosikkikansi julkaistaan Viikonvaihde-liitteessä 29. tammikuuta.

Lue lisää

Luvassa satoja äänestyksiä: Osa kansanedustajista passitetaan eduskunnan lehtereille äänestämään

Ylen linjasta kuuluu keskustella

Ylen hallintoneuvoston Satonen ei muista, että etujärjestöistä olisi aiemmin kritisoitu Ylen journalistista linjaa, kuten MTK:n Marttila nyt teki – "Onhan se aika poikkeuksellista"

Uutistausta: Mitä toimittajan pitäisi tehdä, kun presidentti valehtelee jatkuvasti?