Ihmiset & kulttuuri

Oletko halunnut ryhtyä runoilijaksi? Nyt oman pöytälaatikon helmi saattaa päästä kansien väliin

Kustannusyhtiö Teoksen ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon järjestämässä kilpailussa etsitään lastenrunoja ja loruja.
Pekka Fali
Kilpailu on avoin yli 16-vuotiaille.

Maailmanpyörässä-lastenrunokilpailussa etsitään runoja ja loruja, joissa käsitellään erilaisia katsomuksia ja kulttuureja osana lapsen maailmaa. Kustannusyhtiö Teoksen ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteinen kilpailu alkoi maanantaina ja päättyy toukokuun lopussa.

Kilpailu on avoin yli 16-vuotiaille ja siihen voi osallistua enintään viidellä suomenkielisellä runolla. Kilpailun parhaimmisto pääsee helmikuussa 2022 ilmestyvään runokirjaan. Lisäksi kolme parasta saa rahapalkinnot.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailijat Silja Järventausta ja Tomi Kontio, Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ry:n toiminnanjohtaja Marja Laine, Kirkkohallituksen varhaiskasvatuksen asiantuntija Ilkka Tahvanainen sekä Teoksen kustannuspäällikkö Maarit Halmesarka.

Lisätietoja: www.teos.fi

Lue lisää

Oodi mustikalle

Äidinkielen opettaja jätti työnsä ja perusti kustantamon, joka julkaisee vain lasten ja nuorten kirjoittamia kirjoja

Poikkeuksellinen tie ensin papiksi ja nyt piispaksi – Mari Leppäselle oman kutsumuksen tunnistaminen ja tunnustaminen oli pitkä tie

"Haluaisin lähettää jokaiselle maaseudulla asuvalle tekstiviestin" – lukijat kertovat, mitä he toivovat maaseudulle joululahjaksi