Ihmiset & kulttuuri

Video: "Syntisten pöytä" on katettu kirkkoon – papit tekivät oman versionsa Erika Vikmanin hittibiisistä

Tampereen seurakuntien musiikkivideolla papit heittäytyvät täysillä Syntisten pöytä -kappaleeseen.

"Kun et jaksa enää esittää mitään, kun et suuta pysty supussa pitään, tule luoksemme – pöytä on jo katettu", alkaa Erika Vikmanin esittämä pop-kappale Syntisten pöytä.

Tampereen seurakunnissa oivallettiin, että laulu sopii mainiosti pääsiäiseen. Keskiviikkona julkaistulla videolla papit esiintyvät kappaleen säestämänä. Videota on jo katseltu kymmeniätuhansia kertoja.

"Pappien tribuutti hienolle biisille ja muistutus siitä, että kaikki on valmiina, pöytä katettu ja se on juuri sinulle", Tampereen seurakuntien julkaiseman Youtube-videon saatteessa kerrotaan.

Videolla on mukana pappeja eri seurakunnista: Jenni Kallio Helsingin Herttoniemestä, Kaisa Kontiainen Imatralta, Jenny Merimaa Ikaalisista ja Anniina Salminen Harjun seurakunnasta.

Seurakunnat kiittävät myös Erika Vikmania luvasta tempaukselle. Kappale on Janne Rintalan ja Kaisa Korhosen sanoittama, sävellys on Rintalan, Korhosen ja Mika Laakkosen.

Juttua muokattu 2.4. klo 10.35. Jutun otsikosta poistettu tamperelaispapit ja korvattu papeilla, sillä videolla on pappeja eri puolilta Suomea. Juttuun lisätty tieto videolla esiintyvien pappien nimet.

Lue lisää

Nyt on tyylikkäästi TJ0! Soittokunnan iloitteluvideo intissä päättyy panssarivaunulla rymistelyyn

"Tiesin saavani mä paljon mutta sainkin enemmän" – Ilja Teppo tympääntyi lumitöihin, ja teki niiden sijaan riemastuttavan musiikkivideon Rakkaus on lumivalkoinen -laulun säveleen

Miesten kanteleryhmä teki Taiskan Mombasasta viljelijän ahdinkoa surevan musiikkivideon - "Jäi pellolle taas vuosi elämää"

Ruokakauppa kasvoi maaliskuussa yli kymmenen prosenttia — odottaa kovaa lisämyyntiä myös pääsiäisenä