Ihmiset & kulttuuri

Lehti: Australialaismies askarteli pakollisen koronakaranteenin aikana ruskeista paperipusseista ponin sekä cowboy-varusteet

Idea syntyi, kun hautajaismatkansa takia hotellikaranteeniin määrätty mies turhaantui kierrätyksen puutteeseen.
Kuvakaappaus The Guardian
Sydneyssä asuva David Marriott kulutti kahden viikon koronakaranteeninsa askarrellen.

Sydneyssä asuva taiteellinen johtaja David Marriott keksi itselleen kahden viikon pakollisen karanteenin ajaksi mielekästä tekemistä, kertoo The Guardian.

Hän oli hotellikaranteenissa, koska oli matkustanut Lontooseen isänsä hautajaisiin ja palaamassa kotiin. Marriottilla oli kokemusta jo yhdestä kahden viikon karanteenista Lontoossa, joten hän yritti valmistautua uuteen karanteenijaksoon.

Idea ajanvietteestä syntyi lopulta turhautumisesta. Hotelli lähetti kaikki asiakkaiden ateriat ruskeissa paperipusseissa huoneisiin.

Marriott sai kuulla, että hotelli heitti pussit pois tavallisen jätteen seassa kierrätyksen sijaan. Käytäntö oli seurausta siitä, että kaikki hotellivieraat olivat koronakaranteenissa maahan saapumisen vuoksi.

Paperipussit olivat hyvälaatuista ruskeaa paperia. Marriott tilasi sakset ja teipin paikallisesta supermarketista ja alkoi toteuttaa ideaansa.

Ensin hän askarteli cowboyhatun, liivin ja chapsit. Sitten oli vuorossa ponin askartelu. Poni rakentui silituslaudan ja pöytälampun ympärille.

"Nyt minulla on täällä seuranani Russell-hevonen, koira ja kissa voisivat olla seuraavat askarreltavat."

The Guardianin uutinen

Lue lisää

STM: Pakkotestit ja karanteenimääräykset tulevat rajoille mahdollisimman pian – määräykset koskevat myös työmatkalaisia

Pohjois-Makedoniasta Turkuun tänään saapuvan lennon kaikki matkustajat testataan tartuntatautilain nojalla ja asetetaan karanteeniin

Toimittajan kommentti: Hallitus voittaa aina

Euroopassa jo neljännesmiljoona koronatartuntaa – Ruotsin viruskuolemat pomppasivat vuorokaudessa liki prosenttia, linja ei muutu