Perjantain 3.12. lehden jakelussa on häiriöitä. Näköislehti ja verkkosisällöt ovat toistaiseksi vapaasti luettavissa.
Ihmiset & kulttuuri

Maajussit pikatreffeillä: Maajussitar-Stiina yllättyi miehestä, joka tuntui heti tietävän mitä elämä tilalla on – "Herätti kipinän"

Maajussille morsiamen pikatreffeillä jouduttiin tekemään vaikeita valintoja.
MTV3
Luonnonläheisyyttä arvostava Juha-Pekka teki Stiinaan vaikutuksen.

Maajussien puolison etsintä on edennyt pikatreffeihin.

Valintoja jatkoa ajatellen jouduttiin tekemään viiden minuutin tapaamisen perusteella.

20-vuotiasta Ritaa maajussi-Patrikin kohtaaminen ja ensimmäisenä oleminen jännitti. Tunnelmasta uhkasi tulla jo jäykkä. "En tiennyt miten olla siinä tilanteessa."

21-vuotias Sara oli heittäytyvänä ja puheliaana Patrikin mieleen. Eläimistä haaveilevan Miljan Patrik pudotti jatkosta.

Maajussitar-Stiina tapasi treffeillään useamman kiinnostavan miehen. 29-vuotias Veli-Matti vakuutti kokkaustaidoillaan. "Iso plussa, mä elän näkkileivällä", Stiina naurahti.

Vastakkaiselle tuolille istui myös vanha tuttu: entinen koulukaveri Aki. "Akista on helppo tykätä, koska hän on rauhallinen ja mukava kaikille."

27-vuotias Juha-Pekka yllätti Stiinan olemuksellaan. Juha-Pekka kertoi arvostavansa luonnonläheisyyttä ja luonnollisuutta. "Herätti kipinän", Stiina kuittasi.

Juha-Pekalla ei tuntunut olevan epärealistisia odotuksia tilalla elämisestä.

"Eihän kenenkään arki ole ruusulla tanssimista", hän sanoi. Kaupungissa voi potkia lumet kynnykseltä ja jättää ne toisten huoleksi. "Tilalla tietää että kun lumet ovat tulleet, ne täytyy itse käydä tekemässä."

Stiina oli asenteesta vaikuttunut. "Tuntui että Juha-Pekka tiesi, mihin hän on tulossa."

Juha-Pekka ja Veli-Matti valikoituivatkin molemmat jatkoon ryhmätreffeille.

Maajussi-Matin pöydästä löytyi elämänkokemusta, karjalaisenergiaa ja uteliaita naisia.

"Tavattoman kohtelias. Oikein herrasmies", mieltyi Sirpa. Pirteä Jonna toi mukanaan kaksi kapustaa ja tarjosi Matille niistä toista. Jos heistä tulisi pari, he voisivat kokata kapustoilla yhdessä.

"Sain erilaisen kuvan Matista kuin esittelyssä. Matissa oli jämäkkyyttä lempeyden lisäksi."

Morsianehdokkaat ihmettelivät, miten hiljaiseksi tilanne on heidät kaikki vetänyt.

Kirjekuningas Kalle sai valittua lopulta seitsemän kiinnostavinta kirjepinkastaan.

24-vuotiaan Elinan kanssa keskustelu luisui epähuomiossa säähän ja Kalle toivoikin, että puheissa olisi päästy paremmin pintaa syvemmälle.

25-vuotiaan Niinan kanssa tunnelma lämpeni lähes välittömästi.

Niina ilmoitti heti olevansa tositarkoituksella liikkeellä ja odottaneensa tapaamista kovasti. "On ollut koko ajan tosi iloinen mieli."

Hän kertoi haluavansa vakiintua ja viettää ihanaa arkea. Kalle hymyili kulmiensa alta ja myönsi, että odotukset jopa ylittyivät.

Maajussille morsiamen uudet jaksot pyörivät MTV3-kanavalla maanantaisin sekä netissä mtv-palvelussa.

Lue lisää:

Lemiläinen maajussi-Matti on tullut iän myötä tarkemmaksi kumppanin valinnassa – MT testasi syksyn seuratuimman perunanviljelijän erikoisuuden

Kalle Hanhijärvi etsii rinnalleen maanläheistä naista Maajussille morsian-ohjelmasta: "Haluan, että minunkin jälkeen tämä tila säilyy omalla suvulla"

Maajussi Patrik Nummela etsii menevää morsianta, joka pitää myös huushollin puhtaana – "Minä en halua vain nyhjätä kumppanin kanssa kahdestaan kotona"

Saku Tiainen
Stiina tapasi pikatreffeillä kirjeiden perusteella seitsemän kiinnostavinta miestä.
Lue lisää

Nyt paljastetaan! Maajussi-Kalle valitsi tv-ohjelmassa rinnalleen ennakkosuosikin – yhteenmuutto on edessä ensi vuoden alussa

Maajussi-Stiinaa mietityttää, sulkeeko hän liian nopeasti ovia – "Sanon aika äkkiä: ollaan kavereita, ei sen enempää"

Juoksin puolimaratonin ja maalissa päällimmäinen fiilis oli pettymys – tunnustan eläväni somekuplassa, jossa juoksumatka ja siihen käytetty aika ovat vaatimattomat

Maajussi-Matti halusi tietää treffeillä, onko morsianehdokas mustasukkainen "naaraille", jotka ostavat häneltä perunaa torilla