Ihmiset & kulttuuri

Pia Jormanainen valittiin Arlan uudeksi toimitusjohtajaksi

Aiemmin SSP Finlandin toimitusjohtajana työskennellyt Pia Jormanainen siirtyy Arla Oy:n toimitusjohtajaksi.
SUPER OTUS OY
Pia Jormanainen on aiemmin työskennellyt Valiolla useissa johtotehtävissä tuoretuotteiden parissa, liiketoiminnan kehittämisessä ja viennissä.

Arlan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Pia Jormanainen. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään ensi vuoden maaliskuun alussa, ja hänestä tulee myös Arla Euroopan liiketoiminnan johtoryhmän jäsen.

Jormanainen siirtyy Arlalle matkustusympäristössä ruokapalveluita tuottavan SSP Finlandin toimitusjohtajan tehtävästä. Tätä aiemmin hän on työskennellyt Valiolla ja Kraft Foodsilla.

”Suomen elintarvikemarkkinassa on paljon mahdollisuuksia. Odotan myös sitä, että pääsen tutustumaan Arlan suomalaisiin maidontuottajiin”, Pia Jormanainen toteaa yhtiön tiedotteessa.

Toimitusjohtajan vaihdokseen ei liity draamaa. Edellinen toimitusjohtaja Kai Gyllström aloitti Arlan Ruotsin toimitusjohtajana kesäkuussa.

Arla Foods -konsernin Euroopan liiketoiminnan johtaja Peter Gioertz-Carlsen toteaa, että Pia Jormanainen on juuri sopiva henkilö johtamaan Arla Suomea, joka on tuonut markkinoille uusia innovaatioita, kuten lohkoketjuteknologian käytön maitoketjun läpinäkyvyyden lisäämiseksi.

Lisätty 11.10. kello 19.30. Juttuun on lisätty tieto edellisen toimitusjohtajan nimityksestä.

Lue lisää:

Arla tutki luonnon monimuotoisuutta maitotiloilla, tulos yllätti tuottajan: "En ole tullut ajatelleeksi, että arkipäiväiset teot ovat niin tehokkaita"

Arlan tuotteille vaaditaan boikottia Sami Kilpeläisen sinimusta-yhteyksien vuoksi - Arla puolustaa: "Hänen poliittiset näkemyksensä eivät ole millään tavoin heijastuneet hänen työskentelyynsä Arlalla"

Arla laski kaikkien sille maitoa tuottavan 447 tilan hiilijalanjäljen – alittaa selvästi kansainvälisen päästötason

Lue lisää

Ruoka on rahantekokone kaupalle

Maataloustuki on väärä termi

Elintarviketeollisuusliiton hallituksen puheenjohtaja vaatii järkevää EU-lainsäädäntöä – "Elintarvikealan kilpailukyky ei saa murentua hallintotaakan alle"

Fazer pärjäsi prosessien ja henkilöstön tehokkuusvertailussa pörssinoteerattujen kotimaisten elintarvikeyhtiöiden kanssa: "Kolmen kärjessä"