Ihmiset & kulttuuri

Maajussi-Stiinaa mietityttää, sulkeeko hän liian nopeasti ovia – "Sanon aika äkkiä: ollaan kavereita, ei sen enempää"

Maajussi-Kallen kiinnostus on herännyt Katjaan – yksi asia kuitenkin vaivaa: miten arki sujuu uusperheessä?
MTV
Maajussi-Stiina ja Tuomas viettivät vauhdikasta treffipäivää Puijolla. Ohjelmassa oli donitsirenkaalla laskemista hyppyrimäen alastulorinteestä.

Maajussille morsian -ohjelmassa on edetty jo toiseen treffipäivään. Pajulahdessa Stiina käy kuitenkin vielä läpi edellisen illan treffejä Juha-Pekan kanssa. Amorin nuolet eivät lentäneet tapaamisella. Hevostilaa pyörittävä 23-vuotias Stiina miettii, sulkeeko hän liian nopeasti ovia mahdollisilta kumppaneilta.

"Kyllä mua pelottaa se, että sanon aika äkkiä: ollaan kavereita, ei sen enempää. Suojelen ihteäni siltä, ei sattuisi, jos lähtisi yrittämään jonkun kanssa enemmän."

Toisilla treffeillä Stiina menee viettämään elämyspäivää Puijolle Tuomaksen kanssa. Stiina kertoo ihailevansa Tuomaksen rauhallisuutta ja stressisietokykyä, miestä on helppo katsoa silmiin.

Puijon tornin ravintolassa Tuomas hehkuttaa treffipäivän olleen täydellinen. Sulhasehdokkaat viihtyvät hyvin keskenään, Tuomas kertoo. Saunanlauteilla kolmikko on tunnustanut toisilleen, että kaikki ovat kovasti kiinnostuneita Stiinasta. Aihe vaikuttaa vaivaannuttavan nuorta maajussia.

Tuomas kysyy lopulta Stiinalta suoraan, onko farmilla tällä hetkellä sellaista, kenessä olisi potentiaalia?

"En mä pidä sitä mahdottomana", Stiina vastaa ympäripyöreästi.

Sastamalassa Maajussi-Kalle vie toisille treffeille Katjan valmistamaan pitsaa, ja kipinää on selvästi ilmassa.

Kalle kertoo, että hänellä oli morsianehdokkaista tietty ennakkosuosikki ennen kuin farmiviikko alkoi. Valinta kuitenkin monimutkaistui, sillä Kallella on herännyt kiinnostusta myös Katjaa kohtaan.

"Katja on kolmikosta kaikkein rauhallisin, kultaisen keskitien kulkija ja kypsyys huokuu hänestä", maajussi kuvailee.

Yksi asia kuitenkin vaivaa Kallea. Hän myöntää pohtineensa kirjeen saamisesta lähtien sitä, että Katjalla on jo valmiiksi lapsi. Kallekin haluaa tulevaisuudessa jälkikasvua, mutta uusperheen arki mietityttää.

Treffeillä Kalle kysyy, miten Katjan arkielämä pyörii pienen lapsen kanssa. Katjalla on omaa aikaa joka toinen viikonloppu, kun lapsi on isällään hoidossa.

"Lapsi tarkoittaa sitä, että huomiota ei pysty jakamaan niin paljon kumppanille", Katja myöntää.

Molemmat ovat tyytyväisiä treffipäivän antiin. Kallelle selviää, että Katjakin olisi valmis hankkimaan vielä lisää lapsia.

Lue lisää:

Maatalon isäntää vierelleen kaivannut maajussitar Stiina muutti mielensä miesten suhteen: "En halua edes sellaista, joka on tältä alalta!"

Maajussi-Matti halusi tietää treffeillä, onko morsianehdokas mustasukkainen "naaraille", jotka ostavat häneltä perunaa torilla

Lue lisää

Nyt paljastetaan! Maajussi-Kalle valitsi tv-ohjelmassa rinnalleen ennakkosuosikin – yhteenmuutto on edessä ensi vuoden alussa

Maajussi-Matti halusi tietää treffeillä, onko morsianehdokas mustasukkainen "naaraille", jotka ostavat häneltä perunaa torilla

Maatalon isäntää vierelleen kaivannut maajussitar Stiina muutti mielensä miesten suhteen: "En halua edes sellaista, joka on tältä alalta!"

Matti vei morsmaikkuehdokkaat tanssimaan, 52-vuotias Minna johdatti miehen suurten kysymysten äärelle – "Olitko ihan vakavissasi, että pitäisi lapsia hankkia?"