Ihmiset & kulttuuri

Mikä on suosikkisi? – Äänestä paras Viikonvaihteen kansi ja osallistu arvontaan

Pikkulapsista poliitikkoihin, ilmastonmuutoksesta eläinsuojeluun. Maaseudun Tulevaisuuden Viikonvaihde-liite käsitteli vuoden 2018 aikana aiheita laidasta laitaan. Muistatko nämä kannet?
Kansikuviin ovat päässeet muun muassa palkittu äiti, viljelijä, maitokiintiöt ja panimohevoset.

Päättäjien lentomatkat, kiinalaisten kasvava lihansyönti ja EU:n maitokiintiöt olivat esillä Maaseudun Tulevaisuuden Viikonvaihde-liitteessä viime vuonna. Muun muassa.

Viikonvaihde-liite on ajankohtainen ja taustoittava, pitkät artikkelit antavat mahdollisuuden tarkastella maailmaa monesta näkökulmasta.

Vuonna 2018 tartuimme suuriin yhteiskunnallisiin teemoihin aina ilmastonmuutoksesta politiikkaan ja eläinsuojelurikoksiin asti. Mukaan mahtui myös innoittavia tarinoita peltojen laidoilta ja eläinsuojien lämmöstä.

Kiinnostavan lehden kruunu on ehdottomasti sen kansi. Nyt lukijoillamme on mahdollisuus päästä valitsemaan suosikkinsa toimituksen esiraadin valitsemista kansiehdotuksista.

Voit äänestää suosikkikanttasi oheisen lomakkeen kautta.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Äänestys on päättynyt!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Äänestä: Mikä on tärkeintä pääsiäisessä?

Vaalihuoneistot ovat auki ja äänestys jatkuu iltakahdeksaan – SDP:n kannatus näyttää kääntyneen laskuun ja perussuomalaisten nousuun

Video: Hiihtäjä, maidontuottaja ja maaseutuyrittäjä kertovat, miksi he äänestävät ja miksi sinunkin kannattaa