Ihmiset & kulttuuri

MT:n toimittaja testasi Tinderiä Okrassa: Varmoja osumia 35

Okrasta löytyi paljon innokkaita Tinderin käyttäjiä. Treffit on helppo järjestää jollekin osastolle, kirjoittaa asiaa kokeillut MT:n toimittaja.
Jarno Mela
Matti Luorasen löytää Okrasta töistä.

Okrassa oli Tinderin käyttäjiä yllättävän paljon. Noviisille sovelluksen käyttäminen ei ollut aivan mutkatonta, mutta loppujen lopuksi matchejä tuli 67.

Kaikki niistä toki eivät olleet Okrasta. Allekirjoittanut pyyhki kuvia epähuomiossa aluksi väärään suuntaan ja sekaan joutui matchejä myös pidemmän matkan päästä.

Varmoja Okra-matchejä tuli kuitenkin vähintään 35. Sen verran viestejä sain innokkailta haastateltavaksi tarjoutuneilta tai muuten vaan kiinnostuneilta miehiltä Okrassa.

Tinder-treffikumppaniksi valikoitui 28-vuotias Matti Luoranen, joka kertoi olevansa töissä Okrassa. Luoranen totesi kylläkin ,että työn lomassa ei ole ehtinyt seurata treffipalvelua kovinkaan aktiivisesti.

"Olisi mukavaa löytää täältä maajussille morsian", Luoranen silti veistelee.

Hän myöntää, että ei ole varsinainen maajussi, mutta asuu Kangasalla syrjäisemmällä kulmalla.

Huumorintajuiseksi itseään kuvaileva Luoranen toivoo, että tulevalla kumppanilla olisi myös hyvä huumorintaju. Myös rehellinen ja rempseä pitää olla.

"Asumisjärjestelyjen suhteen olen hyvin avoin, talossani on kyllä tilaa. Mutta pystyn kyllä muuttamaan myös naisen perässä", Luoranen paljastaa.

Luorasen löytää Okrasta osastolta A109, jossa hän esittelee maanrakennuskoneisiin tulevia Novatronin mittauslaitteita. Hän on messuilla töissä lauantaihin asti.

Lue lisää

Kesärenkailla ojaan sakeassa lumisateessa: Saksalaiset pelastuivat Nordkappin pakkasesta Tinderin avulla

Suomesta löytyy upea kirjo lehmärotuja – MT taltioi karjakauneutta Okrassa

Sikapitäjän Makkara ja Kalja luottaa kotimaiseen ja vierastaa piperrystä – "Mitä sitä oluesta puhumaan, sehän on kaljaa"

Video: Nuorilla viljelijöillä yhä uskoa tulevaisuuteen