Ihmiset & kulttuuri

Uusi musiikkitapahtuma kiinnostaa: Sivuluisurock jyrähtää keskellä Kortesjärveä

Historian ensimmäinen Sivuluisurock juhlitaan Etelä-Pohjanmaalla Kortesjärvellä lauantaina 31.8.
Foto-Neiti
Kortesjärveläinen Street on yksi Sivuluisurockin esiintyjistä. Bändi soittaa kokoonpanossa Pekka Kivikangas (vas.), Tapio Salo, Harri Palttala, Pasi Lähdemäki ja Jarkko Mattila.

"Tapahtuma on otettu hyvin vastaan. Vapaaehtoisia riittää, samoin sponsoreita. Lippujen ennakkomyyntikin on sujunut odotusten mukaisesti", tapahtuman tuottaja Jaakko Erkinheimo kertoo.

Sivuluisurockin musiikkitarjonta on yhdistelmä iskelmää ja rockia.

"Iskelmäpuolta edustaa Kake Randelin, huumorimusiikista huolehtii Aarne Tenkanen & Tempuntekijät ja tapahtuman pääesiintyjänä soittaa Kotiteollisuus."

"Juhla-alueen portit aukeavat kello 16.30, soitto alkaa tuntia myöhemmin. Kotiteollisuus esiintyy puoliltaöin", Erkinheimo kertoo aikataulusta.

Sivuluisurockin paikalliset osaajat ovat kortesjärveläistrio Malamujér, ylihärmäläinen Crial, kortesjärveläisistä ja evijärveläisistä soittajista koostuva MAAN sekä bile- ja rockjyrä Street Kortesjärveltä.

Sussu's Rock 'N’ Roll Dream on laulaja Susanna Erkinheimon näkemys siitä, millaista rockin kuuluu olla.

Sivuluisurock levittäytyy kirkonkylää halkovan Jääkärintien molemmin puolin, raitti suljetaan tapahtuman ajaksi. Päälava on entisen Suomelan Kauppahuoneen piha-alueella.

Oheisohjelmaa on luvassa runsaasti. Tapahtuman juontaa Juho "Härmän Häjy" Haapoja.

www.sivuluisurock.fi/

Lue lisää