Tule meille töihin! Maaseudun Tulevaisuus etsii kesäksi mahtavia toimittajia ja kuvaajaa - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Tule meille töihin! Maaseudun Tulevaisuus etsii kesäksi mahtavia toimittajia ja kuvaajaa

Oletko kiinnostunut kertomaan ympäristöstä, ruuasta, metsästä, maaseudusta, tieteestä ja maataloudesta koko Suomelle? Nyt on tilaisuus päästä vaikuttamaan.
Piia Ouri, Jaana Kankaanpää / Kuvitus: Juho Leskinen
Maaseudun Tulevaisuuden kesätoimittajille on luvassa jälleen elämyksellinen kesä.

Maaseudun Tulevaisuuden kesätoimittajahaku on alkanut.

Jos olet kiinnostunut maaseudusta, ruoasta, luonnosta, ympäristöstä ja monipuolisesta yhteiskunnallisesti vaikuttavasta journalismista, saatat olla oikea tyyppi Maaseudun Tulevaisuuden toimitukseen.

Toimitukseen palkataan kesäksi 11 hyvää tyyppiä, joille tarjoamme tilaisuuden päästä kokemaan maaseutua ja journalismia hienossa työyhteisössä.

"Etsimme kesätoimittajia, jotka ovat kiinnostuneet merkittävästä yhteiskunnallisesta journalismista. Verkkouutisten kiihkeys saa sydämesi pamppailemaan ja sinulla on uutisnälkä", kuvailee Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

Päätoimittaja muistuttaa, että Maaseudun Tulevaisuus on vaikuttava maakunnallinen voima. Kesätoimittajat pääsevät näyttämään kyntensä

"Viime kesänä verkkomenestyksemme kasvoi merkittävästi edellisistä vuosista. Kesätoimittajien panos tässä oli ratkaiseva. Lisäksi he tekivät useita skuuppeja, jotka ylsivät valtakunnalliseen keskusteluun. Samaa mahdollisuutta tarjoamme ensi kesänä."

Vaarana on, että toimitukseen jää koukkuun. Nykyisistä toimituksen jäsenistä noin puolet on tullut taloon kesätoimittajina. Ja jääneet.

Hakuohjeet täällä

Lue lisää

MT Metsä palkittiin journalistien Salli-palkinnolla – kurkkaa tekijöiden tervehdysvideo

MT:n sivut pois käytöstä klo 21-23

Pienin rankkaa ykköseksi Ranskan, keskimmäinen fanittaa Amerikkaa, esikoinen ei oikein osaa sanoa – vaan mikä on äidin mielestä maailman paras maa?

Jaakko heittää tänään kylmän kiven — alkaako kesän lämpimät ilmat siirtyä syyssään tieltä?