Ihmiset & kulttuuri

Facebook-keskustelu käynnissä myös MT:n verkkosivuilla

Ihmiset & kulttuuri 25.01.2017

Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivuilla on otettu käyttöön Facebookiin kytketty kommentointi.


Ruutukaappaus keskustelusta
Facebookiin kirjautuneet lukijat voivat käydä keskustelua MT:n verkkosivuilla. Kuvan kommentit liittyvät keskiviikkoaamun uutiseen kalastuksen sääntelystä.

Jokaisen MT:n verkkojutun tekstin perässä on keskusteluosio, johon Facebookiin kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa kommentteja. Kommentit ovat julkisia. Niiden lukeminen ei edellytä Facebookin käyttöä.

Juttuja voi kommentoida verkkosivuilla 10 päivän ajan julkaisusta lukien. Tämän jälkeen uusia kommentteja ei enää julkaista, mutta vanhat kommentit ovat luettavissa.

Toimitus seuraa keskustelua ja piilottaa näkyviltä epäasiallisuudet. Piilotettu kommentti näkyy ainoastaan kommentoijalle itselleen sekä hänen Facebook-kavereilleen.

Toimituksen työskentelyaikojen ulkopuolella kommentit eivät päädy suoraan julkisiksi. Ne tarkistetaan ja julkaistaan vasta toimituksen työajan seuraavan kerran alkaessa. Verkkotoimitus työskentelee arkisin kello 7—20 ja viikonloppuna kello 10—16.

Kommentointi on kytketty myös MT:n Facebook-sivuun. Facebook-sivulla jätetyt kommentit MT:n jakamiin juttuihin näkyvät verkkosivuilla ja päinvastoin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit