Ihmiset & kulttuuri

Juhlat tulossa ja kuvaaja hukassa? Videolla nähdään, kuinka hienosti koira hoitaa homman

Tällä kikalla kameraa kammoavatkin voidaan saada näyttämään ilahtunutta naamaa.
Kuvakaappaus Youtubesta
Ryder-koira kuvasi pariskunnan häät.

Viikonloppuna suvivirsi soi ja onnittelumaljoja kilistetään ympäri Suomen. Valmistujaisiin kuuluvat oleellisesti myös valmistujaiskuvat.

Aina kuvat eivät kuvasta kuvattavien parhaita puolia. Suku asetellaan pönöttämään riviin ja hauskuus voi muuttua kireäksi kestohymyksi.

Yhdysvaltain Tennesseessä asuva pariskunta halusi kokeilla häitään varten jotakin erilaista: he valjastivat kuvaajaksi Ryder-koiran.

Videolla Ryder seikkailee ympäri asuntoa seuraten häävalmisteluja. Se päästetään myös vapaaksi seikkailemaan lumisen Roan-vuoren metsiin ja seuraamaan itse hääseremoniaa. Kuvauksen kohteet näyttävät varsin ilahtunutta naamaa, kenties koska kuvaaja itse on niin sympaattinen.

Jos siis suvussa on kameraa kammoavia koirien ystäviä, ehkä varmin kikka taltioida iloisia hymyjä on antaa perheen nelijalkaisen hoitaa kuvaustouhu. Editoinnissa voi tosin riittää työtä.

Katso tunteikas häävideo oheisesta linkistä.

Lue lisää

Eroavat parit kiistelevät koirista yhä useammin ja jopa käräjillä asti – "Paperit kuntoon, kun vielä rakastetaan ja hymyillään"

Tunnistatko nämä koirasi oireet? – Koirien suu- ja iensairaudet jäävät helposti huomaamatta

Tämän takia lemmikkiä ei saa ajella karvattomaksi edes kesäkuumalla – näillä vinkeillä eläimet pärjäävät helteelläkin

Yle uutiset: Viisi kiinnostavaa juttua lauantai-iltaan: Lapsettomuushoidot voivat vaikuttaa uralla etenemiseen, suomalaiskuvaaja turhautui rasismiin ja alaikäisten väkivalta on yleistynyt