Ihmiset & kulttuuri

Lidl satsaa luomuun lasten vaatteissa ja ruuassa, hoitohuoneita imetyspaikoiksi ei ole luvassa

Kauppa lahjoittaa luomupuuvillaisia vauvanvaatteita sisältävän pakkauksen 29.8. syntyville vauvoille.
Lidlin uudet vauvanvaatteet valmistetaan luomupuuvillasta.

Lidl Suomi lahjoittaa 29.8.2016 syntyville vauvoille vauvapakkauksen 14-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi. Pakkausta voi tilata verkkosivuilta.

Pakkauksen vauvanvaatteet valmistetaan luomupuuvillasta, josta tehdään myös henkilökunnan kesällä käyttöön otetut työvaatteet. Lidl satsaa nyt luomuun myös ruokatuotteissaan.

"Elintarvikevalikoimassamme on luomutuotteita useissa eri tuoteryhmissä. Luomuvalikoimamme on kasvanut ja kehittynyt merkittävästi viime aikoina ja tulee kasvamaan lisää syksyn aikana", viestintäassistentti Katja Kuikka kertoo.

Kauppojen parkkialueella on lapsiperheille tarkoitetut perheparkkiruudut, jotka ovat isompia kuin tavalliset ja sijaitsevat lähellä sisäänkäyntiä. Esimerkiksi erillisiä hoitohuoneita, joissa imettäminen olisi aiempaa mukavampaa, ei ole kuitenkaan luvassa.

"Uuden myymäläkonseptin mukaisesti uusissa myymälöissämme on vaipanvaihtoalustalla varustettu asiakas-wc, aina kun tilat sen sallivat", Kuikka kertoo.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lidl kertoo lisänneensä suomalaista ruokavientiä roimasti – "Ei ole mitään syytä hidastaa tahtia"

Voisiko Lidl olla suomalaisten tuotteiden portti maailmalle? Nuoret ruuantuottajat ja saksalaisketju etsivät tapaa tehdä yhteistyötä

Ben Zyskowicz on yksi imetyksen edistämiseen sitoutuneista kansanedustajista – mitä hän aikoo tehdä asian eteen?