Ihmiset & kulttuuri

MT:n ruokakeskustelu avaa Suomi Areenan - katso paneeli suorana Katsomossa

Ihmiset & kulttuuri 11.07.2016

Tänään Porissa käynnistyy perinteinen SuomiAreena-viikko yhteiskunnallisine keskusteluineen. MT raportoi aamun ruokapaneelia Twitterissä.


Jarkko Sirkiä
Suomi Areenassa käydään yhteiskunnallista keskustelua vilkkaimman lomakuukauden keskellä jo 11. kerran.

Maaseudun Tulevaisuus järjestää maanantaina kello 10:00–11:15 ruoka-aiheisen paneelin, joka on osa lehden 100-vuotissyntymäpäivän juhlintaa. Se on katsottavissa juuri nyt suorana MTV:n Katsomo-palvelusta.

Keskustelemassa ovat Arttu Laine SOK:lta, naudanlihantuottaja Anne Kangasvuori-Hosike, Atria Suomen varatoimitusjohtaja Jari Leija, MTK:n Juha Marttila ja kansanedustaja Juhana Vartiainen. Paneelia juontaa lehden päätoimittaja Jouni Kemppainen.

MT myös tviittaa keskustelusta tunnuksella #ruokakeskustelu.

Maanantaina kello 17.00–18.15 MT on mukana järjestämässä myös keskustelua ”Intohimoinen omistajuus – tarvitaanko sitä?”. Se näkyy Eetunaukion lavan lähetyksestä.

Paneeliin osallistuvat PTT:n toimitusjohtaja Iiro Jussila, Suomalaisen Työn Liiton hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama, muusikko Olli Lindholm, Kyrö Distillery Companyn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen ja Aarikka Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen. Paneelin juontaa päätoimittaja Kemppainen.

SuomiAreenalla keskustellaan perjantaihin asti. MT uutisoi muistakin tapahtumista paikan päältä viikon mittaan verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan sekä päivän lehtiin.

Viikon pääteemoja ovat tänä vuonna kansalaisjärjestötoiminta ja suomalainen työ. Puhujina on niin poliitikkoja, muusikkoja, näyttelijöitä kuin eri yritysten edustajia.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2006, ja sen järjestämisestä vastaavat MTV ja Porin kaupunki.

MTV3:n Katsomo-palvelu tallentaa lavan: Antinkatu 5 ruokapaneelin ja Eetunaukion lavan yrittäjyyskeskustelun.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT