Ihmiset & kulttuuri

MTK avasi 100-vuotisjuhlasivut

Kasvutarinoita.fi kertoo maa- ja metsätalousyrittäjien tarinoita ja juhlavuoden tapahtumat.
MTK

MTK avasi tiistaina MTK 100 -juhlavuoden verkkosivuston. Juhlavuosi on ensi vuonna 2017. Se on samalla osa Suomi 100 -ohjelmaa.

MTK 100 -juhlavuoden tavoitteena on tuoda esille maaseudun elinkeinojen ammattiylpeyttä teemalla 100 vuotta kasvua.

MTK:n viestintäjohtaja Klaus Hartikainen korostaa, että ensi vuosi on juhlavuosi MTK-järjestön kaikilla tasoilla keskusliitosta liittoihin ja yhdistyksiin. Uusi sivusto kokoaa niin kansainväliset, valtakunnalliset, alueelliset kuin paikallistason tapahtumat.

Sivustolla ovat juhlavuoden esittelyvideo, uutiset, tiedotteet, tapahtumakalenteri sekä materiaalipankki ja maa- ja metsätaloustuottajien kasvutarina-videot. Sivuston tietoja päivitetään syksyn mittaan sitä mukaan kun uusia tapahtumia ilmoitetaan mukaan, uutta kuva- ja videomateriaalia valmistuu sekä juhlavuoden kumppanuuksia julkistetaan, kertoo juhlavuoden tuottaja Bettina Lindfors.

Kansainvälisiä tapahtumia juhlavuoden aikana ovat Suomessa järjestettävät maailman viljelijäjärjestö WFO:n ja pohjoismaiden talonpoikaisjärjestön NBC:n kokoukset.

Juhlavuoden aikana MTK panostaa lisäksi läsnäoloon sosiaalisessa mediassa.

"Kerro meille miltä MTK 100 -juhlavuosi näyttää ja jaa kuva somessa tunnisteilla #kasvutarinoita #mtk100", Lindfors kehottaa. Sivustolle kytketään MTK:n kanavat Twitterissä, YouTubessa, Facebookissa ja Instagramissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hämeen maaseutunuoret muistuttavat kotimaisen ruuan arvosta: "Toivomme, etteivät vaalilupaukset jää tyhjiksi"

MTK ja kesäaika

Luonnonsuojelujärjestöt tyytyväisiä vaalitulokseen – "Ympäristöasioiden lähtötilanne hallitusneuvotteluihin on nyt ratkaisevasti parempi kuin neljä vuotta sitten"