Ihmiset & kulttuuri

"Kun The Beatles jäi listalla Mutkattomien taakse, meinasi nuoria miehiä jo huimata" – Jätkän humppa nosti tanssibändin koko Suomen tietoisuuteen

Tanssiorkesteri Mutkattomat täyttää 45 vuotta. Laulusolisti Eki Jantunen on yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen.
Jaana Kankaanpää
Mutkattomat tekee nykyään vuodessa noin 40–50 tanssikeikkaa. "Koronan jyllätessä viihdetoiminnat ovat koko lailla seis. Jatkokuvioita kiikaroidaan vasta sitten, kun luoja suo ja viskaalit sen sallii", Eki Jantunen tuumii.

Maamme tunnetuimpiin tanssiyhtyeisiin lukeutuva Eki Jantunen & Mutkattomat on juhlatuulella. Erityisesti Jätkän humpasta tunnettu bändi täyttää hulppeat 45 vuotta.

Mutkattomat-tanssiorkesteri julkaisi juhlavuoden kunniaksi cd-levynä uutuusalbumin Rakkaus ravistaa. Luvassa on myös juhlatansseja ja -konsertteja.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Ruotsissa nostettu syytteet kahta ihmistä vastaan Estonian hautarauhan rikkomisesta

Tanssibändi Mutkattomien Eki Jantunen oli lähellä koko Suomen pysäyttänyttä tragediaa: "Yhtäkkiä näimme, että Estonia-niminen laiva ohitti meidät”

Estonian uppoamisesta kulunut tänään 25 vuotta – Viimeiseksi alukselta saaduksi viestiksi jäi: "Todella pahalta, todella pahalta näyttää nyt tässä kyllä"

Asiantuntijat Estonian vuosipäivän alla: Henkilökunnan osaaminen avainasemassa matkustajalautan joutuessa hätään