Koronakriisi hämärsi horisontin hevosyrityksissä – "Konkurssitkin ovat mahdollisia, kun asiakasvirta on tyrehtynyt" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ihmiset & kulttuuri

Koronakriisi hämärsi horisontin hevosyrityksissä – "Konkurssitkin ovat mahdollisia, kun asiakasvirta on tyrehtynyt"

Suomen Ratsastajainliiton Jukka Koivisto luottaa silti kahteen voimaan: hevoseen ja yhteisöllisyyteen.
Kari Salonen
Ratsastusväki on kulkenut reilun pelin säännöissä urheilualan etujoukoissa. Jukka Koiviston mukaan puuttuminen kiusaamiseen, ahdisteluun ja muuhun häirintään on yhteinen asia. Hänet kuvattiin Helsingissä Ruskeasuon tallin kentän laidalla, jossa ratsastustoiminta jatkuu poikkeusoloihin sopeutettuna.

Koronakriisi tunkee väkisin kuvaan mukaan, kun Suomen Ratsastajainliiton SRL ry:n toiminnanjohtaja Jukka Koivisto yrittää hahmottaa tulevaa.

”Tallit ovat pienyrityksiä ja elävät siitä, että tunti- ja valmennustoiminta pyörivät ja asiakasvirrat ovat riittäviä. Kannattavuus ei ollut alan yrityksissä erityisen vahva muutenkaan, mutta nyt se on entistä kriittisempi”, hän huoahtaa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Pohjoissuomen- ja itäsuomenkarjaa laitumella — Video: Katso ja kuuntele, kuinka kovaa ääntä karja piti, kun tilan isäntä meni laitumelle

Maanviljelijä ja karjankasvattaja Asko Männistön mukaan lihan maku tulee suoraan luonnosta — "Liha on kuin viinit ja samppanjat. Maku riippuu siitä, missä päin ja millaisella ravinnolla eläin on kasvanut"

Maailman tunnetuimpiin elokuvasäveltäjiin kuuluva Ennio Morricone on kuollut

Oi ihanat tirisevät nakit! Runon ja suven päivää juhlistetaan kokoelmalla makkararunoja