Viimeksi keskustan puheenjohtajakisasta vetäytynyt Hilkka Kemppi harkitsee nyt pyrkimistä varapuheenjohtajaksi – "Katrilla on ollut kova vuosi" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Viimeksi keskustan puheenjohtajakisasta vetäytynyt Hilkka Kemppi harkitsee nyt pyrkimistä varapuheenjohtajaksi – "Katrilla on ollut kova vuosi"

"Ei yli satavuotiasta kansanliikettä rakenneta vain yhden naaman varaan”, sanoo ensimmäisen kauden kansanedustaja ja kaipaa puolueen uudistamista.
Jarno Mela
Asikkalalainen Hilkka Kemppi perää ihmisiltä asenne­muutosta. ”Olisi paikallaan, että kriisioloissa esimerkiksi palkkatuki saataisiin taipumaan kausityön­tekijöiden tarpeeseen ilman, että se söisi ansiosidonnaista.”

Viime heinäkuussa julkaistu uutinen sai monen hieraisemaan silmiään. Ensimmäisen kauden kansanedustaja Hilkka Kemppi harkitsee keskustan puheenjohtajakisaan lähtemistä. Moni kysyi: Kuka Kemppi?

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Lukijalta: Miksi kalliita polkupyöriä ei siruteta varkauksien varalta?

Kirja-arvio: Piia Leinon Yliaika-romaanissa Suomen kansalaisuus rajataan alle 75-vuotiaille

Korona ei peruuttanut koko kulttuurikesää: nostetta toivotaan kotimaanmatkailusta ja digitaalisista ratkaisuista – "Kevät oli lattea, sillä museotyön hienoin helmi eli yleisö oli poissa"

Mökkiläinen saattaa tehdä zero waste -valintoja huomaamattaan: ekotekoja ovat esimerkiksi huussi ja palasaippua