Konkurssimies Tatu Karttusen ajatukset ovat koronaviruksen takia vaikeuksissa olevissa yrittäjissä – "Toivon, että voit olla itsellesi armollinen" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Konkurssimies Tatu Karttusen ajatukset ovat koronaviruksen takia vaikeuksissa olevissa yrittäjissä – "Toivon, että voit olla itsellesi armollinen"

Tatu Karttunen Laukaasta haluaa auttaa poikkeustilan kanssa painivia yrittäjiä. Hän tietää, miltä tuntuu, kun oma unelma sortuu.
Petteri Kivimäki
Tässä tilanteessa on tärkeää muistaa pitää kiinni rakkaista läheisistä, yrittäjien tilannetta pohtiva Tatu Karttunen sanoo. Perheen kuusi lasta takaavat, että arjessa riittää vauhtia. Etäopetuksessa heistä on viisi.

Moni yrittäjä tekee koronakriisin keskellä syöksylaskua kohti tuntematonta. On hikisiä lakanoita, kylmenneitä kahveja. On puheluita, joita ei huvittaisi soittaa.

Pahempaa kuin monet vaikeudet on se, jos vaikeuksien keskellä on yksin.

Sitä tunnetta laukaalainen Tatu Karttunen haluaa helpottaa. Eikä vähiten siksi, että hän itse tietää, miltä syöksy tuntuu.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Lätkäjätkästä kehittyi kova lekamies – "Aaron on hyvin rauhallinen ja hiljaisen määrätietoinen urheilija. Hän ei kohkaa itsestään juuri lainkaan"

Myytinmurtajista tuttu Grant Imahara kuoli 49-vuotiaana

Kuuluisa kyläbaari ruokkii pizzoilla

Miksi Petäjäveden vanha kirkko nostettiin 1994 yhdeksi Suomen maailmanperintökohteista? – vastauksen saa tänä kesänä Keski-Suomesta