Anna-Kaisa Linna-Aho kirjoitti esikoisromaaniaan, kun lapset olivat unilla tai isän kanssa leikkipuistossa – kirjan aihe löytyi terveyskeskuksen odotushuoneesta - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ihmiset & kulttuuri

Anna-Kaisa Linna-Aho kirjoitti esikoisromaaniaan, kun lapset olivat unilla tai isän kanssa leikkipuistossa – kirjan aihe löytyi terveyskeskuksen odotushuoneesta

Omakotitalon rakentaminen on täyttänyt Anna-Kaisa Linna-Ahon perheen aikataulut. Kiireisen lapsiperhearjen keskellä Linna-Aho kirjoittaa toista romaaniaan.
Jarno Mela
Anna-Kaisa Linna-Aho alkoi miehensä kanssa rakentaa omakotitaloa Hämeenlinnaan viime kesänä. Valmista piti olla jo helmikuussa, mutta muun muassa korona on venyttänyt aikataulua. Puoliso on tehnyt suurimman osan työstä, mutta Linna-Aho on auttanut missä on osannut. Vähäisen vapaa-aikansa hän käyttää toisen kirjansa kirjoittamiseen.

Vanhalle pellolle kasvanut koivikko näytti niin kauniilta, että tonttikaupat sovittiin empimättä. Työkoneet eivät tietenkään mahtuneet myllertämään vantteriksi kasvaneiden puiden välissä, joten suurin osa koivuista odottaa nyt takapihan kasassa polttopuiksi pilkkomista.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Mitä tarkoittaa montteerata? Testaa tietosi MT:n visassa!

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen iloitsee politiikan tasa-arvoistumisesta: "Kunhan on riittävän terve itsetunto ja luottaa itseensä, ei tarvitse edes miettiä sitä ottaako vuoden vapaata lapsen syntyessä vai ei"

EU-vastaisen suvun kasvatti raivasi tiensä Brysseliin mepiksi – "Jos emme onnistu hallitusti muuttamaan sitä, miten yhteiskunta toimii, muutos tulee ilmastokriisin myötä hallitsemattomasti"

Kirja-arvo: Nikki Owen tarjoaa virkistävän erilaisen trillerin, jossa asperger-älykkö sukkuloi juonittelujen verkossa