Koulunumerot jo pääosin päätetty – "Etäopetus paljasti huikeita suorituksia, kun muille ei tarvitse esittää" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Koulunumerot jo pääosin päätetty – "Etäopetus paljasti huikeita suorituksia, kun muille ei tarvitse esittää"

Katja Ulmanen palaa mielellään kouluun tapaamaan oppilaat vielä kasvotusten, kun kaksi kuukautta on vetänyt yläkoululaisten liikuntaa keittiön pöydän ääressä istuen.
Riitta Mustonen
Katja Ulmanen toivoo tapaavansa vielä kaikki oppilaansa tänä keväänä. "Mahdollisimman normaalilla tavalla turvallisuus huomioon ottaen. Etten ohjaisi vain yhtä luokkaa, mikä kuulostaa pelkältä päivähoidolta."

Opetushallitus on ohjeistanut opettajia tarkasti oppilaiden osaamisen arviointiin. Arvioinnin tulee perustua vuosiluokalle asetettuihin tavoitteisiin, ja oppilasta arvioidaan hänen antamiensa näyttöjen perusteella. Opettajan on kuitenkin otettava huomioon poikkeukselliset olosuhteet.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Yle etsii urheilua näytettäväksi – Urheiluruutu pitenee pian noin kymmeneen minuuttiin, mutta normaalista pituudesta ollaan vielä kaukana

Yhteiskuntatieteellinen metsäntutkimus kuljetti Jakob Donner-Amnellin Helsingistä Joensuuhun – "En väheksy kaupunkeja tai nosta maaseutua niiden edelle"

Kesällä pelataan sittenkin! – Joukkueurheilijoiden pitkä ja yksinäinen harjoitustaival on päättynyt

Mikä on sähkön verkkojännite Suomessa? Testaa tietosi MT:n visassa!