Vahingossa päälle mennyt viiksifiltteri väritti jumalanpalvelusta – suorat lähetykset houkuttelevat seurakuntalaisia paremmin kuin perinteiset kirkonmenot - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Vahingossa päälle mennyt viiksifiltteri väritti jumalanpalvelusta – suorat lähetykset houkuttelevat seurakuntalaisia paremmin kuin perinteiset kirkonmenot

Petri Virkkusen työpäivä sai yllättävän käänteen kömmähdyksen vuoksi. Tietotekniikasta on silti myös hyötyä seurakunnille.
Jarno Mela
Tainionvirran seurakunnan työntekijät ovat toteuttaneet ahkerasti suoria ­l­ähetyksiä muun muassa Sysmän Pyhän Olavin kirkosta.

Palmusunnuntain jumalanpalvelus oli alkamassa. Pastori Petri Virkkunen valmistautui astumaan seurakunnan eteen Sysmän Pyhän Olavin kirkossa. Kanttori odotti flyygelin ääressä. Puhelin oli nostettu jalustalle ja kirkonkellojen kumistessa aloitettiin live-lähetys Facebookissa.

Virkkunen asteli paikalleen ja toivotti seurakunnan tervetulleeksi jumalanpalvelukseen.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Yle etsii urheilua näytettäväksi – Urheiluruutu pitenee pian noin kymmeneen minuuttiin, mutta normaalista pituudesta ollaan vielä kaukana

Yhteiskuntatieteellinen metsäntutkimus kuljetti Jakob Donner-Amnellin Helsingistä Joensuuhun – "En väheksy kaupunkeja tai nosta maaseutua niiden edelle"

Kesällä pelataan sittenkin! – Joukkueurheilijoiden pitkä ja yksinäinen harjoitustaival on päättynyt

Mikä on sähkön verkkojännite Suomessa? Testaa tietosi MT:n visassa!