Anneli Jussilan ystävyys Pentti Linkolan kanssa poiki suojelualueiden verkoston – "Linkolan kanssa ei voinut kukaan nainen asua" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Anneli Jussilan ystävyys Pentti Linkolan kanssa poiki suojelualueiden verkoston – "Linkolan kanssa ei voinut kukaan nainen asua"

Anneli Jussila tietää tarkasti, millainen Pentti Linkolan muistometsän pitää olla. Kaksikon ideasta syntynyt Luonnonperintösäätiö on suojellut yli 2 600 hehtaaria metsää.
Jarno Mela
Luonnonperintösäätiötä luotsaava Anneli Jussila on iloinen, että säätiö voi tarjota maanomistajille mahdollisuuden suojella metsiään kelpoa korvausta vastaan.

Kun Anneli Jussila teki 1990-luvulla Sääksmäellä lisensiaatintyötään maisemantutkimuksesta, häntä alkoi turhauttaa paperien pyörittely.

"Silloin tuli olo, että istun liian paljon papereiden ja tutkimuksen äärellä. Halusin elävämmän suhteen luontoon."

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Yle etsii urheilua näytettäväksi – Urheiluruutu pitenee pian noin kymmeneen minuuttiin, mutta normaalista pituudesta ollaan vielä kaukana

Yhteiskuntatieteellinen metsäntutkimus kuljetti Jakob Donner-Amnellin Helsingistä Joensuuhun – "En väheksy kaupunkeja tai nosta maaseutua niiden edelle"

Kesällä pelataan sittenkin! – Joukkueurheilijoiden pitkä ja yksinäinen harjoitustaival on päättynyt

Mikä on sähkön verkkojännite Suomessa? Testaa tietosi MT:n visassa!