Anne Nikula loi verkko-opinnot, jotka melkein kaikki Suomen terveydenhoitajaopiskelijat suorittavat: "Yhtään pakollista rokotetta ei ole, mutta vanhemmille pitää antaa riittävästi tietoa rokottamispäätöksen tueksi" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Anne Nikula loi verkko-opinnot, jotka melkein kaikki Suomen terveydenhoitajaopiskelijat suorittavat: "Yhtään pakollista rokotetta ei ole, mutta vanhemmille pitää antaa riittävästi tietoa rokottamispäätöksen tueksi"

Anne Nikula on ikäpolvea, joka on sairastanut vihurirokon, sikotaudin ja tuhkarokon. Hän puhuu vahvasti rokottamisen puolesta.
Kari Salonen
Anne Nikulan kirjoittama ja Meri Kuusisen kuvittama Lasten rokotuskirja ilmestyi viime vuoden lopussa.

Jos Anne Nikulan tiestä ammattinsa pariin kirjoitettaisiin näytelmä tai kirja, mukana olisivat ainakin seuraavat tapahtumat.

Kohtaus 1: Noin kymmenvuotias tyttö lukee kirjaa, jossa sairastetaan vakavaa tautia. Tauti on ehkä isorokko, ehkä jokin muu, kamala joka tapauksessa. Kirjaa lukeva tyttö elää tapahtumat vahvasti mukana. Tuntuu uskomattomalta, kun päähenkilö pelastuu taudilta.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kirja-arvio: Tarina 1120-luvun kiinalaisesta eunukista on vaikutelmaltaan aito, kuin tuokio kiinalaista runoutta

Maatilan talousahdingosta kertovan Luonnonlaki-dokumentin pääsee näkemään maksutta koko Suomen kattavalla kirjastokierroksella

Näin poliisiautot ovat kehittyneet vuosien varrella – 1900-luvun alun jenkkiautoista nykypäivän monitoimimaijaan

MT Metsä palkittiin journalistien Salli-palkinnolla – kurkkaa tekijöiden tervehdysvideo