Lakki päähän poikkeuksellisesta keväästä huolimatta – "Juhlien siirtyminen ei oikeastaan harmita" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Lakki päähän poikkeuksellisesta keväästä huolimatta – "Juhlien siirtyminen ei oikeastaan harmita"

Hankasalmelainen Lassi Nieminen siirsi ylioppilasjuhlansa suosiolla elokuulle.
Petteri Kivimäki
Hankasalmen lukion tuoreet ylioppilaat muodostivat hyvän porukan, maatilalla kasvanut Lassi Nieminen kiittelee. Tapahtumantäyteisistä lukiovuosista erityisen hyvin mieleen jäivät viikon vaihto Saksaan sekä matka Strasbourgiin.

Tänään lauantaina hankasalmelainen Lassi Nieminen pukee päälleen jotain hieman siistimpää. Ei nyt sentään pukua, mutta jotain arkivaatteista erottuvaa.

Hankasalmen lukion tuoreet ylioppilaat käyvät lauantaina hakemassa todistuksensa – turvavälejä kunnioittaen tietysti. Sen suurempia juhlallisuuksia ei tällä erää ole luvassa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Oletko sinä mukana vapaaehtoistyössä? Torstaina liputetaan sille

Tämä hevosyrittäjä siivoaa mieluummin karsinoita kuin ratsastaa: "En ollut koskaan heppatyttö enkä ole oikeastaan nytkään"

Puinen kehäaura testissä, kun historiasarjaa kuvattiin Evijärvellä – sukellus muutaman sukupolven takaisiin oloihin on kiehtovaa mutta myös hieman surullista

Maastohiihtäjä Mona-Liisa Nousiaisen tarina kerrotaan uudessa kirjassa läheltä ja koskettavasti – 36-vuotiaana kuollut Nousiainen oli lahjakas ja äärimmäisen kunnianhimoinen