Korona erotti sukupolvet, mutta avuksi tuli teknologia – Anja-mummi ja Iisa, 4, kertovat toisilleen satuja WhatsApissa joka ilta - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ihmiset & kulttuuri

Korona erotti sukupolvet, mutta avuksi tuli teknologia – Anja-mummi ja Iisa, 4, kertovat toisilleen satuja WhatsApissa joka ilta

Kun isovanhemmat ja lapsenlapset tapasivat kuukausien tauon jälkeen, Iisa Kukkohovi jopa patisti mummiaan muistamaan turvavälin.
Kai Tirkkonen
Oululainen Iisa Kukkohovi, 4, kuuntelee joka ilta sadun, jonka hänen mumminsa Anja Karppinen lukee 250 kilometrin päässä Kuhmossa.

Älypuhelin taipuu korona-aikana moneen, kuten Kuhmossa Kainuussa asuva Anja Karppinen on saanut huomata.

Karppinen oli ennen koronaa tavannut Oulussa asuvia lapsenlapsiaan Iisa ja Vilma Kukkohovia noin kahden viikon välein. Iisa on neli- ja Vilma puolivuotias.

Korona ei tullut mummin ja tyttärentyttärien väliin, vaan he ovat tavanneet korona-aikaan joka ilta – WhatsApp-sovelluksessa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Koronakevät pani teehuoneen konseptin uusiksi – teen rinnalle tuli lähiruoka

Pohjoissuomen- ja itäsuomenkarjaa laitumella — Video: Katso ja kuuntele, kuinka kovaa ääntä karja piti, kun tilan isäntä meni laitumelle

Maanviljelijä ja karjankasvattaja Asko Männistön mukaan lihan maku tulee suoraan luonnosta — "Liha on kuin viinit ja samppanjat. Maku riippuu siitä, missä päin ja millaisella ravinnolla eläin on kasvanut"

Maailman tunnetuimpiin elokuvasäveltäjiin kuuluva Ennio Morricone on kuollut