Vanha rajavartioasema palvelee majatalona – saunomisen jälkeen varomaton uimari voi päätyä Venäjälle Hiitolanjoen virran viemänä - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ihmiset & kulttuuri

Vanha rajavartioasema palvelee majatalona – saunomisen jälkeen varomaton uimari voi päätyä Venäjälle Hiitolanjoen virran viemänä

Majatalon emäntä yrittäjästä tuli pakkoraossa, alun perin hänen piti keskittyä vain hyvinvointipalveluiden tuottamiseen.
Saara Lavi
Rautjärven Kangaskosken rajavartioasema on rakennettu 1950-luvulla. Rajavartijoiden tukikohtana se on ollut viimeksi vuonna 2008. Haluan kuulla, kerätä ja kertoa asiakkaille tarinoita niistä ajoista, sanoo yrittäjä Anne Repo.

Vuosia sitten imatralainen Anne Repo kävi Hiitolanjoen varrella sijaitsevalla Kangaskosken vanhalla rajavartioasemalla maalauskurssilla. Miljöö viehätti.

Revon haaveissa paikka vaikutti täydellisen sopivalta hänen yrityshaaveidensa toteuttamiseen.

"Minulla oli unelma paikasta, missä voisin toteuttaa hyvinvointipalveluita erityisryhmille."

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Koronakevät pani teehuoneen konseptin uusiksi – teen rinnalle tuli lähiruoka

Pohjoissuomen- ja itäsuomenkarjaa laitumella — Video: Katso ja kuuntele, kuinka kovaa ääntä karja piti, kun tilan isäntä meni laitumelle

Maanviljelijä ja karjankasvattaja Asko Männistön mukaan lihan maku tulee suoraan luonnosta — "Liha on kuin viinit ja samppanjat. Maku riippuu siitä, missä päin ja millaisella ravinnolla eläin on kasvanut"

Maailman tunnetuimpiin elokuvasäveltäjiin kuuluva Ennio Morricone on kuollut