Aikuinen tarjoaa yhdessäoloa ja läheisyyttä lapselle lukemalla ääneen somen räpläämisen sijaan - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Aikuinen tarjoaa yhdessäoloa ja läheisyyttä lapselle lukemalla ääneen somen räpläämisen sijaan

Elina Komulaisen kirjoittama Mekon matka -kuvakirja kertoo kierrätysvaatteen tarinan. Komulainen toivoo sen synnyttävän monia keskusteluja lasten ja aikuisten kesken.
Pentti Vänskä
Elina Komulaisen kirjoittama Mekon matka -kirja julkaistiin elokuun alussa. Aiemmin hän on julkaissut kaksi omakustannekirjaa. Uusia tarinanraakileita putkahtelee mieleen jatkuvasti.

Kuusi vuotta sitten Elina Komulainen oli iltakävelyllä esikoisensa kanssa. Tytär alkoi pohtia, minkälaisiin koteihin hänen kirpputorilla myydyt vaatteensa päätyivät. Kuinka jännittävää olikaan kuvitella, mitä kaikkea vanhat vaatteet vielä pääsisivät näkemään!

”Seuraavana päivänä aloin kirjoittaa tarinaa”, Komulainen kertoo.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

"Osta pois", innosti isä metsäkaupoille – 19-vuotias Mikko Tukeva: "Nuorella metsänomistajalla on iso etu puolellaan"

Yle hankki oikeudet Huuhkajien peleihin 2022–2028 sekä kahteen EM-lopputurnaukseen

Maidontuottaja Anu Ahlholm uskoo, että alaan liittyvä keskustelu jatkuu: "Meidän pitää vain kestää se, osallistua siihen, ja vaikuttaa sitä kautta"

Kirja-arvio: Heikki Herlin heräsi 11-vuotiaana isänsä tuskanhuutoon – omakohtainen teos kertoo, millaista on syntyä kultalusikka suussa