Ihmiset & kulttuuri

"Ihmisiä kiinnostaa nyt luontoluksus", sanoo Kimmo Aalto, joka tuntee maaseutumatkailun ja pitää pestiään eräässä suositussa lomakohteessa työelämän korkeakoulunaan

Vaikka kotimaan matkailu vetää koronan takia jo kolmatta vuotta, muutamissa asioissa piilee vielä potentiaalia, Lomalaitumen toiminnanjohtaja Kimmo Aalto vinkkaa.
Kari Salonen
"Työmatkat alan yrityksiin ovat innostava ja tärkeä osa työtäni", sanoo Kimmo Aalto, joka kuvattiin joulun alla Pertunmaalla Matkailutila Lahdelmalla. Hän kävi luovuttamassa Suomen Maaseutumatkailuyrittäjien Vuoden Kellokas -tunnustuksen tilan tekemästä ansiokkaasta työstä maaseutumatkailun saralla.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

Yrityksillä kisa myös kesätyöntekijöistä

Koronaministerit: Ruokaravintoloille kolme tuntia lisäaikaa, matalan riskin tiloissa voidaan siirtyä täyssulusta lievempiin rajoituksiin

Presidentti Sauli Niinistö jää omaehtoiseen eristykseen – Niinistön tapaamalla Norjan ulkoministerillä korona

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä varmistettu mikron 2 -muunnoksen koronavirustartuntoja