Ihmiset & kulttuuri

Paperitehtaan kodit aukesivat matkailijoille – Alvar Aallon perintö yllättää Anjalassa ja houkuttelee turisteja ulkomailta saakka

Aallon tuotanto on voinut suomalaisille jäädä etäiseksi, vaikka hänellä on kansainvälisesti paljon kiihkeitä ihailijoita.
Kari Salonen
Alvar Aalto suunnitteli vaimonsa kanssa monia sisustustuotteita, kuten huonekaluja ja valaisimia. Anjalankosken tehtaiden edustushuvilassa tyyli on pyritty pitämään mahdollisimman tyylipuhtaana Aaltona.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

Tilastokeskus: Kotimaiset majoittumismäärät kesäkuussa lähes koronaa edeltävällä tasolla, ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset romahtivat toissa vuodesta

Yle uutiset: Kotimaan matkailu siivittää Jyväskylän hotelleja huippukesään, hotellinjohtajat: "Huikean hyvä", "Kyllähän se silti yllätti"

Estonian turma pelästytti hetkeksi risteilijät laivoilta – pandemia rajoituksineen on iskenyt matkustajavarustamoihin toisin

Yle uutiset: Tyhjä akku, tyhjä tankki tai tyhjä rengas Tiepalvelun kutsumisen yleisimmät syyt