Ihmiset & kulttuuri

Parisuhteen ongelmiin haetaan apua aiempaa herkemmin, Sami ja Elina tarjoavat vertaistukea pareille: "Olen oppinut, että jos haluan Samin mielipiteen, en voi tankata sitä"

Hyvinvointipäivät ovat saaneet suuren suosion. Elina ja Sami Lehtomäki auttavat muita pareja avaamaan suhteidensa solmuja.
Kari Salonen
Kouvolassa asuvat Elina ja Sami Lehtomäki nauttivat saunomisesta ja yhteisistä metsäkävelyistä. He ovat pitäneet yhtä 23 vuotta ja hoitaneet suhdettaan aktiivisesti. Kauniit sanat tulevat vaivatta: "Sami on rauhallinen, turvallinen ja luotettava." "Elina on ihastuttava: lempeä ja oikeudenmukainen."

Yhä useampi hakee tukea parisuhteensa ylläpitoon.

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela on järjestänyt maaseutuyrittäjien hyvinvointipäiviä pitkin syksyä eri puolilla Suomea.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pirjo Hamm-Hakamäen luotsaamassa kemikaliossa uutuustuotteet pääsevät 83 vuotta vanhoille hyllyille – "Äitiäni paheksuttiin siitä, että hän viekoitteli naisia synnin tielle ihomaaleilla"

Lukijalta: "Jokainen kissa, joka ei ole varta vasten tarkoitettu jalostukseen, pitäisi leikata"

Riku tekee elokuvan myyttisestä Rikuosta – japanilainen mäkilegenda auttoi pääsemään huippuharvinaisen moottoripyörän jäljille