Ihmiset & kulttuuri

Muisto löyhkäävästä kaatopaikasta ajoi Kotipizzan toimitusjohtajan uudistamaan koko ketjun toimintaa – "Brändi oli pölyttynyt ja vähän nolo"

MT Plus Ihmiset & kulttuuri 30.01.2019

Toimitusjohtaja Tommi Tervasen mukaan Kotipizza olisi voinut luopua tonnikalasta kokonaan, ellei sertifioitua vaihtoehtoa olisi löytynyt.

Juho Leskinen
Tommi Tervanen työskenteli kymmenen vuotta Keskolla ja yhdeksän vuotta raaka-aineita toimittavan Foodstockin toimitusjohtajana ennen kuin siirtyi Kotipizzan toimitusjohtajaksi vuonna 2012. "Reilusti yli puolet elämästäni olen viettänyt raaka-aineiden ja elintarvikkeiden kanssa."

Kaksikymmentäviisi vuotta sitten Tommi Tervasen sydän nyrjähti.

Juuri yo-merkonomiksi valmistunut nuori mies oli saanut työpaikan Keskon tuontiostajana ja lähtenyt ensimmäiselle työmatkalleen Filippiinien Manilaan. Kesko toi sieltä 90-luvun mittakaavassa eksoottisia elintarvikkeita kookoshiutaleista nuudeleihin.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT