104-vuotias Martti Mikkonen asuu yksin omassa kodissaan – yli satavuotiaanakin hän vielä kokkasi itse - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

104-vuotias Martti Mikkonen asuu yksin omassa kodissaan – yli satavuotiaanakin hän vielä kokkasi itse

104-vuotias Martti Mikkonen on uskomaton teräsvaari. Hän pärjää yhä hyvin yksin kotonaan Kouvolan Korialla.
Saara Lavi
104-vuotiaan Martti Mikkosen ensimmäinen aamurutiini on Kouvolan Sanomien lukeminen. Lehti on kolahtanut miehelle postilaatikosta vuodesta 1945 lähtien.

104-vuotiaan Martti Mikkosen aamu alkaa aina kahvinjuonnilla ja Kouvolan Sanomien lukemisella. Maakuntalehti on tullut kotiin katkeamatta vuodesta 1945 lähtien.

Mikkonen asuu yksikseen kerrostaloasunnossa Kouvolan Korialla. Martti pitää kunnia-asianaan, että aamutoimet on hoidettu ennen kotihoitajan tuloa. Hänen kanssaan vain seurustellaan.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Oletko sinä mukana vapaaehtoistyössä? Torstaina liputetaan sille

Tämä hevosyrittäjä siivoaa mieluummin karsinoita kuin ratsastaa: "En ollut koskaan heppatyttö enkä ole oikeastaan nytkään"

Puinen kehäaura testissä, kun historiasarjaa kuvattiin Evijärvellä – sukellus muutaman sukupolven takaisiin oloihin on kiehtovaa mutta myös hieman surullista

Maastohiihtäjä Mona-Liisa Nousiaisen tarina kerrotaan uudessa kirjassa läheltä ja koskettavasti – 36-vuotiaana kuollut Nousiainen oli lahjakas ja äärimmäisen kunnianhimoinen