Ihmiset & kulttuuri

Viittomakieli on vienyt Tarja Sandholmin uutisstudioon, teatteriin ja Tansaniaan kokoamaan sanakirjaa

Tarja Sandholm tuottaa tällä hetkellä kahta viittomakielistä näytelmää Teatteri Totissa Helsingissä.
Sanne Katainen
Tarja Sandholmin isä, äiti ja veli ovat kuuroja. Myös hänen puolisonsa on kuuro, mutta heidän poikansa on kuuleva. Perheen kotikielenä on siis viittomakieli.

Voisiko kivi puhua? Tällaisia kysymyksiä Tarja Sandholm pyörittelee tällä hetkellä päässään, sillä hänen tuottamansa ja käsikirjoittamansa lastennäytelmä Punainen laatikko saa ensi-iltansa toukokuun alussa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Safareilta sohvalle? Valjakkokoira voi sopeutua kotioloihin ja sen taustasta on jopa etua, kertoo rekikoiraharrastaja: ”Monille kuva huskyista on, että ne ovat villieläimiä jotka vain vetävät"

Juoksija keräsi viikonlopun aikana seitsemän pussillista roskaa – se on Kaisu Paulannolle valitettavasti aika tavanomainen määrä: "Ei ole oikein, että muut hoitavat take away -paikkojen roskat ja haitat"

Jasmine Repo menetti auto-onnettomuudessa kymmenen vuotta sitten ystävänsä ja kävelykyvyn – tänä vuonna hän ei halua surra vaan juhlii uutta, ihanaa elämäänsä

Christian Rönnbacka ja Lars Candolin päättivät kokeilla rajojaan Thaimaan viidakon sijaan Suomen sisävesillä: "Aggressiivisuus on ensimmäinen reaktio suomalaisen kohdatessa vieraan ihmisen"