Ihmiset & kulttuuri

Ruokakulttuurin kehittäjä imee voimansa maalta ja luonnosta

Bettina Lindforsilla on juuret tiukasti maassa, mutta ajatukset lentelevät korkealla. Hänen tavoitteenaan on tehdä kumppaniverkostojen kanssa suomalaista ruokakulttuuria tunnetuksi niin meillä kuin muuallakin.
Kari Salonen
"Olen nopeatahtinen. Joskus turhaudun, kun haluaisin asioiden tapahtuvan nopeasti. Verkostoissa oppii kärsivällisyyttä", Bettina Lindfors hymyilee.

Juuri uunista otettu mustikkapiirakka höyryää saarekkeen päällä. Solkullan tilalla Porvoon Vessössä vallitsee huhtikuinen rauha ja hiljaisuus. Kaksi kissaa kiertelee pihalla, ja kotona on vain äiti-Bettina. Lapset Viggo, 9, Anna,5, ja Elis, 2, ovat koulussa ja päiväkodissa ja mies Nicke asioilla.

Haluatko jatkaa lukemista?
MTPLUS-artikkelit ovat vain tilaajille. Jos haluat jatkaa lukemista, tilaa kahden viikon maksuton koejakso alla olevasta linkistä. Saat käyttöösi kaikki digipalvelut sekä näköislehden.
Kokeile 2 viikkoa maksutta
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta?
Aktivoi tunnuksesi
Haluatko jatkaa lukemista?
MTPLUS-artikkelit ovat vain tilaajille. Jos haluat jatkaa lukemista, tilaa kahden viikon maksuton koejakso alla olevasta linkistä. Saat käyttöösi kaikki digipalvelut sekä näköislehden.
Kokeile 2 viikkoa maksutta
Vai oletko jo tilaaja, mutta et ole aktivoinut lukuoikeutta?
Aktivoi lukuoikeus
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Metsämuseo Luston uusi näyttelykausi avautuu - vuoden päänäyttely paljastaa myrskyn merkit

Kirjastotilasto: Innokkaimmat lainaajat asuvat Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla

Frans ja Laura Koivuniemi remontoivat autiotalosta unelmakodin – "Halusimme aidosti vanhan"