Ihmiset & kulttuuri

"Pidän tärkeänä, että tuntuma viljelijän arkeen säilyy" – Yrjö Ojaniemi iloitsee kevään peltotöistä kotitilallaan

"Maaseutunuorten toiminta on meillä hyvällä tolalla. Myös kuluttajatyö on voimissaan", sanoo 60 vuotta täyttävä Maataloustuottajain Etelä-Pohjanmaan liiton toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi.
Johannes Tervo
Kevään peltotyöt ovat elämän suuria nautintoja Yrjö Ojaniemelle. "Tämä vuodenaika on toivoa täynnä. Kasvun ihme sykähdyttää joka kerta."

Toukokuinen lauantai on lämmin. Lapuan Tiistenjoen pelloilla on kuhinaa. Traktoreita työkoneineen hyörii kaikkialla.

"Pidän tärkeänä, että oma tuntumani maatalouteen säilyy", Maataloustuottajain Etelä-Pohjanmaan liiton toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi sanoo kotitilansa pihassa, josta lakeusmaisema aukeaa huikaisevana. Taivas on korkea kuin Eero Nelimarkan tauluissa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mistä päin Suomea laulaja Ilkka Lipsanen eli Danny on kotoisin? Kokeile tietojasi MT:n visassa!

"Jos häviää selvästi paremmalla joukkueella, tapahtunutta on vaikea kuvata muuksi kuin fiaskoksi"– ruotsalaistoimittajat tylyttävät Tre Kronoria

Heta Pärssinen peri isältään pikkuruisen mökin Urjalassa – remontin jälkeen siitä tuli ulkomaalaisten suosima majoituskohde