Ihmiset & kulttuuri

"Ruikonperän multakurkun" ura katkesi dramaattiseen halvaantumiseen: "Ilman valtion taiteilijaeläkettä suolat olisivat loppuneet kupista ja kuhmut otsasta”

Joensuun kesäteatterissa esitetään parhaillaan Jaakko Tepon lauluihin ja tarinoihin perustuvaa musiikkikomediaa Toivo Ryynäsen elämä ja teot.
Lari Lievonen
Sairaus tekee liikkumisen vaikeaksi, mutta Jaakko Teppo osaa antaa arvoa sille, että kävely onnistuu vielä omin jaloin.

”Leipä oli osasyy siihen, että rupesin esiintymään. Minulla oli jo pikkupojasta halu päästä näyttämään, miten heränneet veisaa. Tuli hyvän olon tunne, kun ihmiset nauroivat vitseilleni ja lauluilleni”, kansantaiteilija Jaakko Teppo sanoo ja röyhyttää tupakkaa kotipihansa terassilla Joensuussa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Riku tekee elokuvan myyttisestä Rikuosta – japanilainen mäkilegenda auttoi pääsemään huippuharvinaisen moottoripyörän jäljille

Maatalousyrittäjä – kerro MT:lle, miten vietät lomaasi!

Kirja-arvio: Aikalaisilta uutta tietoa Nätti-Jussista: "Miksi sinä Jumala minulle kostit”, kysyi itkuinen lapsi saamatta vastausta